Erenkaya’dan Ercan’a ziyaret

Erenkaya'dan Ercan'a ziyaret

CHP Kocaeli eski Milletvekili Hikmet Erenkaya, CHP İzmit İlçe Başkanı seçilen Gökhan Ercan’ı makamında ziyaret etti. Erenkaya “İlimizdeki ve ülkemizdeki siyasi gelişmeleri konuştuk değerlendirmeler yaptık.” Dedi.

Editor: Haber Editörü
12 Ekim 2023 - 16:26

CHP Kocaeli eski Milletvekili Hikmet Erenkaya, CHP İzmit İlçe Başkanlığına seçilen Gökhan Ercan’ı ilçe binasında ziyaret etti. Erenkaya ilçe kongresinin ardından ilçe başkanı seçilen Gökhan Ercan ve yönetimine başarılar diledi.

TEBRİK EDİYORUM
Yaklaşan yerel seçimlerde yapılacak çalışmalar hakkında da değerlendirmelerde bulunduklarını ifade eden Erenkaya,  o ziyareti sosyal medya hesabı üzerinden şu sözlerle paylaştı,“İzmit İlçemizin C.H.P İlçe başkanımız değerli kardeşim Gökhan Ercan ı ilçe binamızda ziyaret ettim. İlçe başkanımız ve arkadaşlarına çalışmalarında başarılar diledim,ayrıca İlimizdeki ve ülkemizdeki siyasi gelişmeleri konuştuk değerlendirmeler yaptık. Yaklaşan yerel seçimlerde yapılacak çalışmaları değerlendirdik, bu vesileyle İlçe başkanımıza ve çalışma arkadaşlarını tekrar tebrik ediyorum. Çalışmalarında basarılar diliyorum.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x