Erdoğan’dan flaş kripto para açıklaması

Erdoğan'dan flaş kripto para açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Millet Kütüphanesi’nde düzenlenen Kütüphane Söyleşileri programında kripto para ve Elon Musk üzerine flaş açıklamalar yaptı

Editor: Haber Editörü
20 Mayıs 2022 - 12:15

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Millet Kütüphanesi’nde düzenlenen Kütüphane Söyleşileri programında kripto para ve Elon Musk üzerine flaş açıklamalar yaptı. Dün 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı günü adına Millet Kütüphanesi’nde Kütüphane Söyleşileri programı düzenlendi. Programa iştirak eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kripto para ve Elon Musk ile yaptığı görüşmelere yönelik kendisine sorulan sorulara şöyle yanıt verdi:

Elon Musk ile yaptığımız görüşme uzaya göndereceğimiz uzay aracı ile ilgili konuydu. Müşterek hareket edebileceğimizi konuştuk. Kripto para konusunda arkadaşlarımız çalışmalarını sürdürüyor. Ben kripto para olayına sıcak bakmıyorum. Birini zengin birini fakir yapacak araçlarla adım atmanın doğru olmadığına inanıyorum.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x