“En büyük gücümüz mahalle başkanlarımız”

“En büyük gücümüz mahalle başkanlarımız”

İlçe gençlik kolları yönetiminin ardından bu kez mahalle başkanlarını ağırlayan İYİ Parti Körfez İlçe Teşkilat Başkanı Tugay Polat, “Tüm teşkilatımızla her an seçim olacakmış gibi hazırız. Genel ve yerel seçimlerdeki en büyük gücümüz sizler olacaksınız” dedi

Editor: Haber Editörü
08 Mart 2022 - 14:34

İYİ Parti Körfez İlçe yönetiminde Teşkilat Başkanlığı görevini yürüten Tugay Polat, parti içindeki özel toplantılarına devam ediyor. Yaptığı çalışmalarında teşkilatın tüm kademeleri ile bir araya gelen Polat, geçtiğimiz günlerde gençlik kolları yönetimini verdiği yemekte ağırlamış, ayrıca partiye katılan yeni isimlere rozetlerini bizzat takmıştı.

POLAT EKİBİNDEN MEMNUN

Teşkilat Başkanı Tugay Polat, önceki akşam da mahalle başkanları ile yemekli buluşmada bir araya geldi. Atalar Mahallesi’ndeki Ciğerci İbo isimli iş yerinde gerçekleşen buluşmaya İYİ Parti’nin Körfez’deki tüm mahalle başkanları eksiksiz olarak katıldı. Buluşmada tüm mahalle başkanlarını dinleyen Polat, ekibi ile çalışmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getirdi. Buluşmada Polat’a eşi Gülşen Polat da eşlik etti.


“BİZ, SİZLERLE GÜÇLÜYÜZ”

Her an yapılması muhtemelen bir seçime hazırlıklı olduklarını ve mahalle teşkilatlarına çok güvendiğini belirten İYİ Parti Körfez İlçe Teşkilat Başkanı Tugay Polat, “Seçimlerde sizlere çok önemli görevler düşüyor. Mahalle başkanlarımız İYİ Parti’mizin en önemli öncü gücüdür. Mahallerde güçlü olan siyasi parti; her daim seçimin galibi olur” açıklamasında bulundu.

“HEPİNİZE GÜVENİYORUZ”

Mahalle başkanlarını fedakar çalışmaları sebebiyle kendisinin takdir ettiğini belirten Polat, şöyle konuştu: “Genel ve yerel seçimlerde başarının yolu sizlerle koordineli şekilde çalışmaktan geçiyor ve sizlere çok güveniyoruz”. Mahalle başkanları toplantının son derece verimli geçtiğini belirterek, Teşkilat Başkanı Tugay Polat’a teşekkür etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x