En büyük fuarda Kocaeli standına yoğun ilgi

En büyük fuarda Kocaeli standına yoğun ilgi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından 7-10 Eylül arasında Sapanca Kırkpınar’da 2. Peyzaj, Süs Bitkileri, Bahçe Sanatları ve Ekipmanları PSB Anatolia Fuarı düzenleniyor.

Editor: Haber Editörü
08 Eylül 2022 - 12:41

 40 bin ziyaretçinin katılmasının hedeflendiği fuarda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi de Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı’nın kurduğu stantla yerini aldı. Sapanca Kırkpınar bölgesinde 60 bin metrekare alanda düzenlenen fuarın açılışına yoğun katılım oldu.  Açılışta konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Yüce, "Burada 210 firma yer alıyor, onların bilgilerinden ve becerilerinden yararlanacağız. Sektörün büyüyebilmesi için büyük desteklere ihtiyaç var. Bu fuar için destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.
 AYDINLIK: KOCAELİ’DEKİ PROJELERE İLGİ BÜYÜK
Fuarın açılışına katılan Genel Sekreter Yardımcısı Aydınlık, Kocaeli Büyükşehir olarak Türkiye’nin en büyük süs bitkileri, bahçe sanatları ve ekipmanları fuarında yer almaktan duydukları memnuniyeti ifade etti. Aydınlık, ‘’Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kendi imkânlarıyla yaptığı projelerle Türkiye’deki belediyeler içince önde gelen bir performans sergilemiştir. Bu fuarın bölgemiz için de, belediyemiz için de fayda sağlamasını ümit ediyorum. Belediyelerin ilgili daireleri standımızı ziyaret ediyor, Kocaeli’deki faaliyetlerimize ilgi büyük. Standımızda hediyelerimizle ikramlarımızla ziyaretçilerimizi ağırlıyoruz’’ dedi. Aydınlık, fuarda yer alan diğer belediyelerin stantlarını da ziyaret etti.
 KOCAELİ PARK BAHÇELER STANDI İLGİ ÇEKTİ
Peyzaj, Süs Bitkileri, Bahçe Sanatları ve Ekipmanları Fuarında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı stant açtı. 210 firmanın katıldığı ve 40 bin ziyaretçinin gelmesi hedeflenen fuarın açılışı yoğun bir katılımla gerçekleşti. Fuarda Büyükşehir’in özenle hazırladığı stant göz doldurdu. Açılış sonrası vatandaşların ziyaret ettiği standa Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Orman Bölge Müdürü Ziya Polat da konuk oldu. Vatandaşların ilgisini çeken stantta ziyaretçilere Kocaeli Büyükşehir tarafından hazırlanan şapka, kalem, defter, lavanta ve sedir fidesi, biberiye çayı, pişmaniye ve broşürden o

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x