En başarılı Büyükakın seçildi!

En başarılı Büyükakın seçildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın SONAR Araştırma Şirketi’nin yaptığı ankette korona virüsle mücadeledeki başarısından ötürü İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı geride bırakarak birinci sırada yer aldı

Editor: Haber Editörü
28 Nisan 2021 - 14:25

Pandemi döneminde kaynaklarını vatandaşa ayıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, sosyal destek paketi, esnaf destek paketi gibi birçok çalışmalarıyla gündeme gelmişti.

Kocaeli’de yapılan bu çalışmalar SONAR Araştırma Şirketi’nin anketine de yansıdı. Araştırma sonucuna göre " Korona virüs ile mücadelede büyükşehir belediye başkanınız başarılı mıdır?" sorusuna verilen cevaplarda, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, yüzde 60,2’lik oranla birinci sıraya yerleşti. "Büyükşehir belediye başkanınızın genel hizmetleri ve projeleri başarılı mıdır?” sorusuna verilen yanıtlarda ise Başkan Büyükakın yüzde 54,3 oranıyla 3.sıraya yerleşti. Başkan Büyükakın’ın korona virüsle mücadelede İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı geride bıraktığı görüldü.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x