Ellibeş: Sandıklarda 35 bin kişilik ordu ile görev alacağız

Ellibeş: Sandıklarda 35 bin kişilik ordu ile görev alacağız

AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz’un 10 Haziran’da Kocaeli’de olacağını duyuran İl Başkanı Mehmet Ellibeş, seçimlerin zamanında olacağını belirterek “Çok uzun bir süre değil. Yakında seçim koordinasyon merkezlerimizi oluşturacağız. Her sandık için 9 kişilik yönetimlerimiz hazır. Sandıklarda 35 bin kişilik bir ordu ile görev alacağız. Bütün listelerimizi güncelledik” dedi.

Editor: Haber Editörü
06 Haziran 2022 - 11:50

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş basın mensuplarıyla bir araya gelerek önemli açıklamalarda bulundu. AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz’un 10 Haziran Cuma günü Kocaeli’ye gerçekleştireceği ziyaretle ilgili bilgi veren Ellibeş erken seçim olmayacağını söyledi.

“BİR SENE ÇOK UZUN ZAMAN DEĞİL”
Ellibeş açıklamasında “Cuma günü Ali İhsan Yavuz, seçim işleri başkanımız gelecek. Bu demek değil ki erken seçim olacak Kasım ayında. Evet, seçim var ancak 2023 yılının Haziran ayında olacak bu seçim. Bizler dedik ya bir yakıştırma var Ak Parti teşkilatlarına. Seçim biter bizde dükkan kapanmaz. Ertesi gün toplantılarımız, çalışmalarımız devam eder. Biz hiç ara vermeyiz seçim çalışmalarına. Evet, bir sene kaldı seçime. Çok uzun bir süre değil. Yakında seçim koordinasyon merkezlerimizi oluşturacağız. Her sandık için 9 kişilik yönetimlerimiz hazır. Bütün sandıklar için üyelerimiz hazır. Sandıklarda 35 bin kişilik bir ordu ile görev alacağız. Bu üyelerimizle ilgili görevlendirmeleri yaptık. Değişiklikleri gerçekleştirdik ve bütün listelerimizi güncelledik” ifadelerine yer verdi.


“FOTOĞRAFÇILIĞIMI YAPAN İNSAN FETÖ’CÜ ÇIKTI”
Daha önce AK Parti’de görev yapmış iki kişinin FETÖ/PDY itirafçısı olması hakkında da konuşan Ellibeş, “Benim fotoğrafçılığımı yapan insan FETÖ’cü çıktı. Bizim bu konudaki duruşumuz belli, en ufak sapmamız yok. Kamu kuruluş ve yetkililerine zaten güveniyoruz. Biz de onlara destek vermek durumundayız; ne varsa bilgimiz bunları onlara teslim ediyoruz. Sadece AK Parti’ye, CHP ve farklı partilere de sızdılar diye biliyorduk. Soruşturma olduğu için bilinçli olarak konuşmadık. Biz, mücadele noktasında tüm bildiklerimizi yetkili kuruluşlarla paylaştık. Neden sustuğumuzun da haklılığı ortaya çıktı. Bunlar hain kardeşim. ‘Bunları memurlara geri alacağım’ anlayışına karşıyız. Haksız bir biçimde karşı karşıya kalanlar göreve iade edildi” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x