Ellibeş bir gününü Dilovası’na ayırdı!

Ellibeş bir gününü Dilovası'na ayırdı!

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, önceki gün tüm vaktini Dilovası’nda geçirerek öğlen başladığı programında Dilovası’nı karış karış gezip ziyaretlerde bulundu.

Editor: Haber Editörü
12 Mart 2021 - 10:28

AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatı’nın programına katılan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dilovası’nda çeşitli ziyaretlerde bulunurken zaman zaman belediye çalışmalarını da inceledi. Ellibeş’in Dilovası ziyaretlerinde kendisine AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ve yönetimi, İl Yöneticileri Osman Akbulut, Ahmet Sönmez, Halil İbrahim Arslan, Haluk Sekban, Mehmet İşlek, Zeki Canşi, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve Başkan Yardımcıları, belediye meclis, Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ve Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Demir katıldı.

TEŞKİLATI ZİYARET ETTİ

Öğlen saatlerinde Dilovası’na gelen İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in ilk ziyareti AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatı oldu. İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ve Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir tarafından kapıda karşılanan Ellibeş bir süre teşkilatta çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Ellibeş ayrıca, geçmiş dönemde İl yönetiminde görev alarak başarılı çalışmalar yapan İlhan Yıldırım ve Fazıl Korkmaz’a plaket takdim etti.

VEFA VE TAZİYE ZİYARETLERİNDE BULUNDU

Teşkilat ziyaretinin ardından sahaya inen Ellibeş, Yıldırım, Şayir ve beraberindekiler önce Merkez Camisine giderek burada namazın ardından cami cemaati ile sohbet ettiler. Cami ziyaretinin ardından vefa ve taziye ziyaretlerinde bulunan Ellibeş, geçmiş dönem İlçe Başkan Yardımcısı Osman Fırat’ın ailesine ziyarette bulunarak merhumun ruhuna dua okudular. Geçtiğimiz günlerde amcası Ahmet Aksak’ı ebediyete uğurlayan geçmiş dönem İlçe Başkan Yardımcımız Yakup Aksak’a ve yine akrabasını kaybeden meclis üyesi İcabi Türkel’e taziye ziyaretinde bulundu. Ziyaretlerine devam eden Ellibeş ve beraberindekiler ayrıca emekli öğretmen Özdemir Kılıç’ı, kanaat önderi Hacı Kazım Erdoğan’ı da ziyaret ederken geçtiğimiz günlerde ameliyat olarak evinde istirahat eden geçmiş dönem ilçe yöneticisi Şemsettin İnalkaç’a da geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.

ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Dilovası’na yapılan hizmetleri de denetleyen Ellibeş, TOKİ tarafından Tavşancıl’a yapılacak olan yeni konut alanlarında incelemede bulunarak Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve teknik ekipten bilgiler aldı. Daha sonra ise tadilatı devam eden Dilovası Mesleki Teknik Anadolu Lisesini inceleyip ilçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay ve Okul Müdürü Selami Tuğlacı’dan bilgiler aldı. Daha sonra da Mimar Sinan Mahallesi’nde yapımı devam eden derslikli Kız Meslek Lisesi, anaokulu ve Seyir Terası projelerini de inceleyerek Başkan Şayir’den bilgiler aldı.

MUHTARLARLA MAHALLEYİ GEZDİLER

Ellibeş ve beraberindekiler mahalle muhtarları ziyaretinde ise Tavşancıl Mahalle Muhtarı Kenan Keleş ve Çerkeşli Mahalle Muhtarı Aytaç Erdem’i de ziyaret etmesinin ardından mahallelerde tur atarak çalışmaları incelerken, mahalle esnafı ile sohbet ettiler.

KADIN KOLLARI TOPLANTISINA KATILDI

Başkan Ellibeş günün son programında ise AK Parti Dilovası Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ve yönetiminin haftalık olağan toplantısına katıldı. Kadın Kollarının çalışmalarını dinleyen Başkan Ellibeş, Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ve yönetimine başarılar diledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x