Diliskelesi Spor Tesisi Nisan’da hazır!

Diliskelesi Spor Tesisi Nisan’da hazır!

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in sözünü verdiği Diliskelesi halı saha ve sosyal tesisi inşaatında sona yaklaşıldı.

Editor: Haber Editörü
02 Mart 2021 - 13:31

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in seçim sürecinde Diliskelesi Mahallesi’ne yaptığı ziyaretlerde gençlerin talebi olan Diliskelesi kapalı halı saha ve sosyal tesisi inşaatında sona gelindi. 

ÇALIŞMALARDA SONA GELİNDİ 

2 bin metrekare alan üzerine yapılan tesiste; kapalı halı saha ile içinde fitness salonu, soyunma odaları, duşlar kafeterya ve teras bölümü bulunan iki katlı tesis yer alacak.  
180 kişilik seyirci kapasiteli halı sahanın çelik konstrüksiyon çalışmalarının ardından zemini ve çevre düzenlemesinde sonra doğru gelindi. 

NİSAN AYINDA İLK MAÇIMIZI YAPACAĞIZ 

Nisan ayı ortasında açılması öngörülen spor tesisiyle ilgili olarak açıklama yapan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Geçtiğimiz aylarda inşaat çalışmalarına başladığımız spor tesisimizde sona doğru geldik. Kış ayı olması ve bölgemizde yağan kar yağışı nedeniyle biraz aksamalar olsa da Nisan ayının ortasında gençlerimizin hizmetine sunacağız. Hedefimiz spor ile Yükselen Şehir Dilovası'nı inşa etmek. İnşallah gençlerimizle ilk maçımızı nisan ayında oynayacağız” dedi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x