Dezenfeksiyon çalışmaları Sahillerde yoğunlaştı

Dezenfeksiyon çalışmaları Sahillerde yoğunlaştı

Turizm sezonuna korona virüs tedbirleri kapsamında gerekli önlemleri alarak hazırlanan Kandıra Belediyesi, normalleşme sürecinde plajların yeniden kullanıma açılmasıyla beraber dezenfeksiyon çalışmalarını da hızlandırdı.

Editor: Haber Editörü
17 Haziran 2020 - 14:33

Salgınla mücadele planı dahilinde Kandıra merkez ve mahallelerinde dezenfeksiyon çalışmalarını sürdüren Kandıra Belediyesi Dezenfeksiyon Ekipleri yaz sezonunun gelmesiyle birlikte sahil bölgelerindeki çalışmalara ağırlık verdi. Ortak kullanım alanlarına yoğunluk veren dezenfeksiyon ekipleri sahil bölgelerindeki tuvaletler, duraklar, soyunma kabinleri, oyun alanları, banklar ve çardakları düzenli aralıklarla dezenfekte ediyor.

 

RİSKİ EN AZA İNDİREN TEDBİRLER

 

“Sürecin başından beri her yerde titizlikle sürdürdüğümüz dezenfeksiyon çalışmalarımızı yaz sezonunun gelmesiyle ve normalleşme sürecinin başlamasıyla sahil bölgelerimizde yoğunlaştırdık.” şeklinde konuşan Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, “Her alanda riski en aza indiren tedbirlerimiz ile vatandaşlarımızın sağlığını korumak için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi. Belediye Ekiplerinin sahil bölgelerinde yaptığı çalışmalar vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Büyükgöz’den Başsavcı Muslu’ya hayırlı olsun ziyareti!
Başkan Büyükgöz’den Başsavcı Muslu’ya hayırlı olsun...
Veysel Tipioğlu: “Teşkilatlar Davamızın Omurgasıdır”
Veysel Tipioğlu: “Teşkilatlar Davamızın Omurgasıdır”