Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi kapanmıyor!

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi kapanmıyor!

Kapanacağı öne sürülen Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin son durumu AK Parti Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Sadettin Hülagü'nün netlik kazandı. Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 275 yatakla hasta kabulüne devam edecek

Editor: Haber Editörü
09 Haziran 2023 - 13:53 - Güncelleme: 09 Haziran 2023 - 14:00

Kocaeli Şehir Hastanesi’nin açılmasıyla birlikte Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin kapanacağı öne sürülmüş, günlerce kamuoyunda tartışılmıştı. Seçimlerin hemen ardından bu iddia sesleri daha da yükselmiş vatandaşlar hastanenin önünde açıklama yapmış ve kararı eleştirmişti. Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin son durumu netleşti, tartışmalar bitti.

AYNI ŞEKİLDE DEVAM EDECEK
AK Parti Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Sadettin Hülagü, önceki akşam sosyal medya hesabından müjdeyi verdi. . Seçim döneminde Derinceli vatandaşlara verdikleri sözü tuttuklarını söyleyen Hülagü, hastanenin eğitim ve araştırma statüsü ile hizmet vermeye devam edeceğini açıkladı. Sosyal medya hesabından müjdeyi veren Hülagü, “Seçim öncesi Derinceli kardeşlerimize verdiğimiz sözü yerine getirdik. Derince Eğitim ve Araştırma Hastanemiz A1 rolünde Eğitim ve Araştırma hastanesi statüsünde 275 yatak ile hizmetine devam edecektir. İleri günlerde kadrosu daha da güçlendirilecektir” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x