Derince’de dönüşüm devam ediyor

Derince’de dönüşüm devam ediyor

Yenikent Mahallesi’nde yer alan Araptepe mevkiinde kentsel yenileme çalışmasını tamamladıklarını söyleyen Başkan Aygün, ikinci dönüşümün Deniz Mahallesi’nde devam ettiğini belirtti.

Editor: Haber Editörü
03 Mayıs 2023 - 12:04

İlçe genelinde ziyaretlerini sürdüren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bu kez Yenikent Mahallesi’nde yer alan Yelkent Zirve Evleri sakinlerinin konuğu oldu. Programda Başkan Aygün’e Mahalle Muhtarı Erol Küçük, AK Parti Yenikent Mahalle Başkanı Savaş Sümerbaş, belediye meclis üyeleri ve daire müdürleri eşlik etti. Derince genelinde gerçekleştirilen yatırımları aktaran Başkan Aygün, “Halkımız için yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çiftçilerimize yönelik gerçekleştirdiğimiz Tarımsal Kalkınma Hamlemiz ile artık mısırını kurutmak isteyen vatandaşlarımız Sakarya’ya gitmek zorunda kalmıyor. Bu anlamda çiftçilerimize büyük kolaylık sağladık. Artık kendi bölgesinde ürününü rahatlıkla kurutabiliyor” dedi.

Kentsel Yenileme Devam Ediyor

Tarımsal Kalkınma Hamlesi’ne ek olarak bölgede yatırımları sürdürdüklerini belirten Başkan Aygün, “Tahtalı Göleti Doğa Park projemizde artık sona geldik. Üç etaptan oluşan projemizin ilk iki kısmını Allah’ın izniyle tamamladık. Karavan parkın olduğu bölümde inşaatımız devam ediyor. Yakın süre içerisinde burayı da tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız” dedi. Gençlik merkezlerinden, Kentsel Yenileme projelerine kadar birçok önemli projeyi ilçeye kazandırdıklarını belirten Başkan Aygün, “Gençlik Merkezlerimizi ülkemizin teminatı olan yavrularımızın hizmetine sunduk. Yeniket’te yer alan Araptepe’de Kentsel Yenileme projemizi tamamlayarak hak sahiplerine teslim ettik” diye konuştu.

Yeni Yaşam Alanı İnşa Edilecek

Kentsel yenileme projesinde ikinci çalışmanın Deniz Mahallesi’nde devam ettiğini söyleyen Başkan Aygün, “Kentsel yenileme projemizin ikinci çalışmasını da Deniz Mahallemizde gerçekleştiriyoruz. Etap etap sürdüreceğimiz dönüşüm sürecinde ilk kısımda yaptığımız kontrollü yıkımlarla çalışmalarımızı başlattık. Bunların yanında gençlerimize yönelik birbirinden önemli projeleri hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu kapsamda tüm mahallelerimizde spor alanları inşa ettik. Yine bu bölgemizde spor alanları ve sosyal donatılarıyla yeni bir yaşam alanı daha inşa edeceğimizin müjdesini veriyorum. Önümüzdeki süreç içerisinde yapım çalışmalarımıza başlayacağız” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x