Çokan’dan Boğaziçi tepkisi!

Çokan'dan Boğaziçi tepkisi!

AK Parti Kocaeli il teşkilat başkanı Av. Halit Çokan Boğaziçi Üniversitesinde yaşanan olaylarla ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada “Zemheride yoğurt isteyen cebinde bir inek taşır” dedi.

Editor: Haber Editörü
03 Şubat 2021 - 20:48

Çokan açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

1.Birileri Boğaziçi provokasyonu üzerinden iktidarı devirmek ve iktidar olmak için tünel kazıyor. Oysa bu tünelin sonu çıkmaz ve karanlıktır. Defalarca denenmiş ve hep aynı sonuç alınmıştır veya istenen sonuç alınamamıştır. Meşruiyetin dışına çıkmak havasız kalmaktır.

 

2.Demokratik hukuk devletinde hiçbir sıfat, sorumsuzluk ve dokunulmazlık nedeni değildir. Hak bile hukukun çizdiği sınırlar içinde kalınarak hukuki proses ve usullere riayet edilerek kullanılır veya talep edilir. Eğer bu süreçlere riayet etmezseniz haklıyken haksız duruma düşersiniz.

 

3.El kazanı ile kendi aşını kaynatmaya çalışan bazı mahfillerin yasa dışı oluşumlara destek vermekten ve tahriklere odun taşımaktan vazgeçmesi lazım. Demokratik zemin toplumsal barışın sigortasıdır. Kural dışılık herkesi zehirler.

 

4.Karanlık ellerin devreye girerek oluşturulan provokasyonlarla milletin tercih ettiği meşru siyasi iktidarı devirme günleri geride kalmıştır. İktidara ve yönetime gelmenin yolları bellidir. Karanlıkta kaybettiğini aydınlıkta arayanlar ancak gölgelerini bulurlar.

 

5.Unutulmasın ki karıncanın zevali (sonu) gelince kanatlanırmış. O da kanadına bakıp serçe oldum sanırmış. Oysa artık karıncayı avlamak için kuşun yere konmasına gerek kalmamış; karınca havada kuşa yem olmuştur.

6. ZEMHERİDE YOĞURT İSTEYEN CEBİNDE BİR İNEK TAŞIR!..

Hatırlatması bizden...

Av. Halit ÇOKAN

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x