Cinayete kurban giden Murat Özdemir’in ailesi Veysel Müdüre...

Cinayete kurban giden Murat Özdemir’in ailesi Veysel Müdüre teşekküre gitti

17 yıl önce hunharca öldürülen ve katilleri geçtiğimiz gün tutuklanan Murat Özdemir’in ailesi, Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu’na teşekküre gitti. Babasını hiç göremeyen Kübra Özdemir, doğum gününde babasının katillerinin yakalandığını belirterek herkese teşekkür etti

Editor: Haber Editörü
14 Ekim 2021 - 10:31

Kartepe’de bir tavuk firmasında çalışan Murat Özdemir, 2004 yılında tahsilat yaptığı gün kamyonetin içerisinde hunharca öldürülmüştü. O dönem faili meçhul kalan cinayetle ilgili Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesine bağlı ekipler, raftan dosyayı tekrar açmıştı. Kısa sürede içerisinde de olayı gerçekleştirdiği öne sürülen iki kişi gözaltına alınmış, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı. 17 yıl sonra Murat Özdemir’in katilleri yakalanırken, aile ise en azından faillerin yakalanmasıyla bir nebze olsun acıları dinmişti.


TEŞEKKÜRE GİTTİLER
17 yıl sonra eşinin katilleri yakalanan Namigar, o dönem annesinin karnında olan ve babasını hiç görmeden büyüyen Kübra Özdemir, ağabeyi Eyüp Özdemir, yengesi Raime Özdemir, kardeşi Teyfik Özdemir ve İsmail Özdemir, hemşerileri olan Tokatlılar Dernek Başkanı Turan Şahin ile birlikte Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu’na gitti. Emniyet müdürü Tipioğlu’na katillerin yakalanması nedeniyle teşekkür eden Özdemir ailesi acılarının az da olsa dindiğini belirtti.


 

DOĞUM GÜNÜNDE KATİLLER YAKALANMIŞ
Babası öldüğünde henüz annesinin karnında olan ve hiç onunla tanışamayan Kübra Özdemir ile yakından ilgilenen emniyet müdürü Tipioğlu, kendisini ziyarete gelenlere teşekkür etti. Babasının katillerinin kendi doğum gününe denk geldiğini söyleyen Kübra Özdemir, bu mutluluğunu da paylaştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x