CHP Kartepe Gençliği 1 yılını değerlendirdi "Yolumuz Uzun...

CHP Kartepe Gençliği 1 yılını değerlendirdi "Yolumuz Uzun Gençliğimiz Var!"

Bir yıl önce bugün seçimle göreve gelen CHP Kartepe Gençlik Kolları görevde bulunduğu süreci değerlendirerek, kurumsal sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Faaliyetlerini art arda sıralayan CHP'li Gençler; "Yolumuz Uzun Gençliğimiz Var!" dedi

Editor: Haber Editörü
04 Şubat 2021 - 10:50

İşte o paylaşım;

1 Yıllık Görev Sürecimizi Değerlendirdik.
Yolumuz Uzun Gençliğimiz Var!
Chp Kartepe Gençlik Kolları eski Başkanı Serhat Yalçın'ın bayrağı devretmesiyle 2 Şubat’ta başlayan görevimizi, parti kongrelerimizi hızlı bir şekilde tamamlayarak devam ettirdik. İl Gençlik Kolları seçimimizde yine Kartepemizin bir evladı olan Zeki Başkanımızı seçtirerek Kartepe' nin birlik ve dayanışma içinde olduğunu ilçelerimizle olan güçlü bağımızı bir kez daha göstermiş olduk.
İl gençlik kolları kongremizin hemen ardından başlayan Pandemi süreciyle ilgili hızlı bir şekilde organize olarak, gerek partili büyüklerimiz gerek meclis üyelerimizin destekleriyle kentimizin birçok noktasında maske dağıtımı gerçekleştirdik.
Esnafımızın bu zor süreçte elimizden geldiğince yanında durmaya onlara destek olmaya çalıştık. Önemli günlerimizi unutmadık, Pandemi koşullarına uygun olacak şekilde kutlamaya çalıştık, 10 Kasım' da Türk Bayrağımızı ve Atamızın nutuk kitaplarını dağıttık. Kentimizin yüz akı olan gazetelerimizi ziyarette bulunduk. Basın emekçilerimizi hiç yalnız bırakmadık. Sokağa çıkma yasaklarında yalnız bırakılan sokak hayvanlarına yardıma koştuk.
Örgütü dinamik tutmak adına parti büyüklerimize ziyarette bulunduk, Gençlik Örgütlerimizle yürüyüşler düzenledik, meclis üyelerimizle beraber kentin nabzını tuttuk gündemle ilgili sürekli açıklamalarda bulunduk. Yerel iktidarın takipçisi olduk, yapılmayanları yaptırdık ve verilen sözlerin takipçisi olduk. Milletin sözcüsü olduk ve olmaya devam edeceğiz.
Kartepe Gençlik Örgütleri olarak Kartepe'yi üvey evlat olarak görenlere karşı mücadelemiz devam edecek. Hedefimiz belli ve emin adımlarla ilerliyoruz. 1 yıllık süreçte bizlere inanan ve desteğini esirgemeyen koca çınarımız Cumhuriyet Halk Partisi Ailesine teşekkür ederiz. Kartepenin Evlatları Olarak Kartepeye ve Kartepelilere Hizmet Etmeye Sorunlarını Dile Getirmeye Yerinde Takip ederek Çözüm Üretmeye Devam Edeceğiz.
Gençlik Varsa Umut Var. Umudunuzu Yitirmeyin

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x