ÇESK Basketbol Takımı ilk maçına çıktı

ÇESK Basketbol Takımı ilk maçına çıktı

Çayırova Belediyesi Eğitim Spor Kulübü basketbol takımı Kocaeli Bölgesel Büyük Erkekler Liginde ilk maçına çıktı.

Editor: Haber Editörü
27 Ekim 2021 - 14:18

Çayırova Kapalı Spor Salonu'nda Karamürsel Gençlik ile  mücadelede eden ÇESK oyuncuları ilk kez kendi saha ve seyircisi önünde maça çıkma heyecanını yaşadı.
Tribünlerin büyük kısmının dolu olduğu karşılaşmanın üçüncü çeyreğine  seyircinin de desteğiyle hızlı giriş yapan ÇESK Basketbol takımı, skoru 60-58 e getirip farkı 2 ye kadar indirse de 4.çeyrekte ağırlığını koyan deplasman ekibi farkı açarak maçı 96-71 lik skorla kazandı.
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi protokoldeki yerini alıp maçı izledi. Maç sonu sahaya inip oyunculara moral veren Başkan Çiftçi, mücadelelerinden dolayı kutladığı takıma bundan sonraki müsabakalarda başarılar diledi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Büyükgöz’den Hafta Sonu Mesaisi: Genç Çiftleri Yalnız Bırakmadı
Başkan Büyükgöz’den Hafta Sonu Mesaisi: Genç Çiftleri Yalnız...
Başkan Büyükgöz: “Eğitimde Yatırımlarımız Hız Kesmeden Devam Ediyor”
Başkan Büyükgöz: “Eğitimde Yatırımlarımız Hız Kesmeden...