Çayırovaspor’da Başkan Aydın!

Çayırovaspor’da Başkan Aydın!

Çayırova Spor Kulübü ilk toplantısını kulüp başkanı Muammer Aydın başkanlığında sağladı.

Editor: Haber Editörü
03 Eylül 2021 - 12:25

Çayırova Spor Kulübü yeni yönetimi kulüp başkanı Muammer Aydın başkanlığında ilk toplantısını gerçekleştirdi. Yeni sezon hazırlıklarının görüşüldüğü toplantıda bir dizi kararlara imza atıldı.
YÖNETİMDE GÖREV DAĞILIMI SAĞLANDI
Akşam saatlerinde yapılan ilk yönetim toplantısında görev dağılımı sağlandı. Yönetim kurulu toplantısında alınan kararla Çayırova Spor Kulübü’nün görev dağılımı şu şekilde belirlendi:
Muammer Aydın: Çayırova Spor Kulübü Başkanı & Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı
Murat Siner                        : Başkan Vekili
Muhasip                              : Bekir Bilgiç
Genel Sekreter                 : Olcay Takır
Kadir Horoz                        : Yönetim Kurulu Üyesi
Ekrem Çevik                       : Yönetim Kurulu Üyesi
Ramazan Demir                : Yönetim Kurulu Üyesi
Ahmet Durak                     : Yönetim Kurulu Üyesi
Mehmet Tüyyüz              : Yönetim Kurulu Üyesi
BAŞKAN AYDIN: SORUMLULUĞUMUZ BÜYÜK
Kulüp yönetim toplantısında dağılımın ardından hayırlı olsun temennilerini ileten Çayırova Spor Başkanı Muammer Aydın sorumluluklarının büyük olduğunu vurguladı. Aydın konuşmasında “Yeni bir ekibiz ve maratona hazır olmalıyız. Bu nedenle tüm yöneticilerimizden özveri beklentimiz mevcuttur. Yapmamız gereken işleri biliyoruz, kongre gününden itibaren bütün yoğunluğumuzu acil olan konulara verdik. Bunların başında da teknik direktör ve futbolcu transferleri geliyor. Kulüp antrenörü ve kulüpte ter dökecek futbolcu arayışlarımız, transfer çalışmalarının startını vermiş bulunmaktayız. Bölgesel amatör ligde başarılı bir sezon geçirmek temennisiyle yeni yönetim kurulumuza görevlerinde başarılar diliyorum. Kurumsal yapımızı sağlam tutarak, futbolun kolektif bir oyun olduğunu unutmadan yöneticiyle, teknik heyetiyle, futbolcusuyla artılar sunup ekip ruhuyla başarının geldiğini bilmeliyiz. Bunu da sağlayacağız. Kısa bir süre sonra sağladığımız transfer çalışmalarını kamuoyu ile paylaşacağız. Allah muvaffakiyetler versin” diyerek sezon öncesi ilk toplantının en önemli gündeminin transfer olduğunu deklare etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x