Çayırova Anadolu Lisesi Proje okulu oldu!

Çayırova Anadolu Lisesi Proje okulu oldu!

Çayırova’da bulunan Anadolu Lisesi Milli Eğitim Bakanlığı tarafından proje okul olarak seçildi.Bununla birlikte Çayırova'daki proje okul sayısı 4'e yükseldi.

Editor: Haber Editörü
06 Temmuz 2021 - 13:57 - Güncelleme: 06 Temmuz 2021 - 14:08

BİZİMGEBZE/ZEYNEL OĞUZ Çayırova Anadolu Lisesi Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Proje Okulu olarak seçildi.İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik ve Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç tarafından talep edilen proje okulu başvurusu bakanlık tarafından geri çevrilmedi.Bir süre önce yapılan başvuru sonucu bugün açıklandı. Çayırova Anadolu Lisesi proje okulu olarak seçildi.Kısa zaman diliminde başarılarıyla dikkatleri üzerine çeken Anadolu Lisesi 2021-2022 Eğitim döneminden itibaren yeni ünvanı ile eğitime devam edecek.

Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç müjdeyi vererek,” 2020 yılında faaliyete başlayan Çayırova Anadolu Lisemiz 2021-2022 Eğitim-Öğretim döneminden itibaren Proje Anadolu Lisesi olarak belirlenmiştir. Öğrencilerimize ve İlçe mize hayırlı olmasını diler,  Sayın Kaymakamımız, Sayın İl Milli Eğitim Müdürümüze başta olmak üzere okulumuzun proje okul olarak belirlenmesine desteklerinden dolayı şükranlarımızı sunarım”ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x