Büyükşehir çalışanları için sözleşme imzalandı

Büyükşehir çalışanları için sözleşme imzalandı

Öz Sağlık-İş Sendikası, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraki Belde A.Ş’de görev yapan üyeleri için Yerel Yönetimler ve Kamu İşverenleri Sendikası (YERELSEN) ile ek protokol imzaladı.

Editor: Haber Editörü
28 Ağustos 2023 - 14:01

2025 YILINA KADAR GEÇERLİ OLACAK
Öz Sağlık- İş Sendikası Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Belde AŞ’de görev yapan üyeleri adına işveren sendikası YERELSEN ile ek protokol imzaladı. 31 Aralık 2025 tarihinde yürürlük süresi sona eren mevcut sözleşmeye ilişkin olarak yapılan ek protokol ile hem ücretlerde hem de sosyal haklarda iyileştirme sağlandı. Ek protokole Öz Sağlık- İş Sendikası Genel Sekreter Yardımcısı Yahya Bilgin ve Kocaeli Şube Başkanı Sedat Balkan, Belde A.Ş adına işveren Sendika YERELSEN Genel Sekreter Yardımcısı Halil Çelik imza attı.

ENFLASYON KARŞISINDA ÜYELERİMİZİ KORUYORUZ
Öz Sağlık – İş Sendikası sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Sendikamız asgari ücrete yapılan zamlar, enflasyondaki artış ve hayat pahalılığı ile alım gücünde meydana gelen düşüşler karşısında üyelerini korumaya devam ediyor. İmzalanan Ek Protokol sebebiyle Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yetkililerine, Belde A. Ş. yönetimine ve Protokol çalışmalarını hassasiyetle sürdüren Kocaeli Şube Başkanlığımıza ve teşkilatımıza üyelerimiz adına şükranlarımızı sunuyoruz.” ifadelerinde bulunuldu. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x