Bülent Işık,Orhan Pala’ya sordu;"Sanayideki işyerini...

Bülent Işık,Orhan Pala'ya sordu;"Sanayideki işyerini nasıl elde ettin"

Darıca Ardahanlılar Dernek Başkanı Bülent Işık Darıca Kent Konseyi Başkanı Orhan Pala ile ilgili akıllarda soru işaretlerine sebep olacak açıklamalar da bulundu.

Editor: Haber Editörü
08 Nisan 2023 - 00:48 - Güncelleme: 08 Nisan 2023 - 01:23

Orhan Pala’nın Darıca’daki sanayi sitesinde bulunan işyerini nasıl elde ettiğini soran Işık Pala’ya partisi için "şaklabanlık" yaptığını söyledi.

İşte Işık ve Pala’nın sosyal medya üzerinden yaptıkları o paylaşımlar;

Orhan Pala,“Sevgili Gençler bir tarafta yalan siyaseti yerel seçimdeki sözleri.Öğrencilere toplu taşıma araçları bedava olacaktı, aksine ciddi oranda zamlandı.İstanbula 20000 konut yapılacaktı.Gören duyan var mı hiç bir işçinin kılına dokunulmayacaktı.Bugünki gibi namus şeref sözleri verilmişti.Çıkarılan işçiler CHP genel merkezi önünde günlerce eylem yaptılar.Diğer tarafta milletin ittifakla hemfikir olduğu söz verirse yapar, yaparsa Tayyip yapar denilen bir isim karar sizin”dedi

IŞIK,”ŞAKLABANLIK YAPIYORSUN”

Pala’nın paylaşımına istinaden ise Bülent Işık yaptığı açıklamada,“Bulunduğun makam siyaset yapma makamı değil.Darıca İçin proje üretme makamıdır.Şimdi ben sana soruyorum o kadar dürüst adamsan çık sanayide bulunan dükkanı nasıl elde ettin onu açıkla.Her yaşı 70 olmuş mensup olduğun siyasi partiye takla atmak için şaklabanlık yapıyorsun.Dükkanlarınla ilgili diyet borcunumu ödüyorsun”sözlerini kullandı.

 

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Ayhan şen
    11 ay önce
    Birde bunu kent konseyine seçmişler pes dogrusu. Kent konseyinde görev alan arkadaşlar ya Orhan Palanın istifa etmesini yada kendilerinin istifa edip bu olaya karşı tepkilerini koymaları gerekiyor.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x