Bülent Işık,” Kars Ardahan’ı yok saymak bu kente ihanettir”

Bülent Işık,” Kars Ardahan’ı yok saymak bu kente ihanettir”

Darıca Ardahanlılar Dernek Başkanı Bülent Işık siyasi parti temsilerine ver yansın etti. Başkan Işık yaptığı açıklamada,” Kars Ardahan’ı yok saymak bu kente ihanettir” dedi.

Editor: Haber Editörü
05 Nisan 2023 - 14:10

Başkan Işık açıklamasında,” Kocaeli’nin nüfus olarak 1.sırasında yer alan Kars Ardahan’ı yok saymak bu kente ihanettir. Serhat şehirleri kimsenin ahırında bağlı danası değildir. Hele hele dolgu malzemesi değil. Partisi ne olursa olsun seçilebilir sıradaki hemşerilerimizi desteklemek boynumuzun borcudur. Tanıtım günlerimize gelip KAZ Kandıra meşhur diyen milletvekilleri ile bizimle dalga geçilmesine sessiz kalmayacağız. Yıllardır gasp ettiğiniz Karslının Ardahanlının hakkını verin artık. Saygılarımla” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Ayhan Döşkaya
    1 yıl önce
    Bülent bey aynen sizin gibi düşünüyorum Ama bu gün yatım göreceksiniz bize yine yer yok yani biz derken Kars Ardahan’dan bahswdiyorum Nw olur bir çare bulun siz ileri gelenler olarak artık biktım -adam siyorki hocam sizin adaylar 2-3 kişi çıkar aradan bir Çankırı veya Gümüşhaneli bir aday çıkarır ve o kazanır bizi bir araya toplayın ve bunları iletin ne olur Allah a emanet ol güzel kardeşim
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x