Bu ekonomi seçime götürür

Bu ekonomi seçime götürür

Bu ekonomi seçime götürür İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, ‘Kasımda seçime hazırlan’ iddiasının nedenini açıkladı.

Editor: Haber Editörü
03 Ağustos 2019 - 13:18

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan ise sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Türkkan, “Herkes soruyor ‘Neler oluyor’ diye... Kasımda seçime hazırlanın” paylaşımında bulunmuştu. Türkkan, böyle bir paylaşımda bulunmasının nedeninin “Türkiye’de ekonominin kötüye gidişinden kaynaklandığını” açıkladı.

Türkkan, “Matematiksel kavramlarla ve Merkez Bankası sarmallarıyla uğraşıyorlar. Kanser olmuş bir hastaya mantar ilacı veriyorlar. Türkiye’nin ekonomik problemleri var ve bunun için faiz, döviz sarmalları değil, paranın dışında şeylere de ihtiyaç var. Hak, hukuk, adalet gibi... Hükümet adım atmalı ancak atmıyor. Kötüye gidişin farkında olmasına karşın önlem almıyor. Ekonomideki kötü sonucun önüne geçmek için de kasım ayında erken seçim olacağını öngörüyorum” dedi.

Tükkan, “AKP ile MHP’nin de bu kötüşün sonucu olarak aynı paralellikte kan kaybettiğini, bu nedenle MHP lideri Bahçeli’nin İYİ Parti’li delegelere çağrıda bulunduğunu düşündüğünü ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bahçeli’nin ortak bir çözüm olarak ‘erken seçimi’ gündeme getirebileceğini” belirtti.  

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Büyükgöz,”Geleceğe sağlam adımlarla ilerliyoruz”
Başkan Büyükgöz,”Geleceğe sağlam adımlarla ilerliyoruz”
Hasan Soba her zaman teşkilatının yanında!
Hasan Soba her zaman teşkilatının yanında!