Başkan Büyükgöz gençliğe önem veriyor!

Başkan Büyükgöz gençliğe önem veriyor!

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, 41 Genç Projesi kapsamında gençlerle bir araya gelerek yerel yönetim anlayışı, belediyecilik tecrübeleri ve gençlerin şehir yönetimindeki rolü üzerine önemli değerlendirmelerde bulundu.

Editor: Haber Editörü
07 Mayıs 2026 - 11:58

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, 41 Genç Projesi kapsamında gençlerle bir araya gelerek yerel yönetim anlayışı, belediyecilik tecrübeleri ve gençlerin şehir yönetimindeki rolü üzerine önemli değerlendirmelerde bulundu. Samimi atmosferde gerçekleşen programda gençlerin fikirleri ve önerileri dikkat çekti.

“GENÇLERİMİZİN FİKİRLERİ BİZE UMUT VERİYOR”

Buluşmaya ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Büyükgöz, gençlerin ortaya koyduğu düşünce ve projelerin kendilerini heyecanlandırdığını belirterek, “Gençlerimizin ortaya koyduğu fikirler, heyecanları ve şehrimize dair düşünceleri bizlere umut verdi” ifadelerini kullandı.

ORTAK AKIL VE GENÇLERİN ENERJİSİ VURGUSU

Şehir yönetiminde gençlerin daha fazla söz sahibi olmasının önemine dikkat çeken Büyükgöz, ortak aklı ve gençlerin enerjisini merkeze alan bir anlayışla çalışmalarını sürdürmeye devam edeceklerini söyledi. Program boyunca gençlerle karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

GENÇLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Program sonunda gençlere teşekkür eden Başkan Büyükgöz, nazik ziyaretleri ve samimi sohbetleri dolayısıyla memnuniyet duyduğunu ifade etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Yusuf Turhan Dilovası'nı karış karış geziyor!
Yusuf Turhan Dilovası'nı karış karış geziyor!
Dursun Daşdangil’e yoğun ilgi var!
Dursun Daşdangil’e yoğun ilgi var!