Gebze Belediyesi, hizmet kalitesini ve hızını artırmak amacıyla araç filosunu yeni yatırımlarla güçlendirdi. Belediye, özkaynaklarıyla satın aldığı 7 otobüs, 11 iş makinesi ile 14 binek ve kamyonetten oluşan toplam 32 aracı düzenlenen törenle hizmete sundu.
Başkan Zinnur Büyükgöz, törende yaptığı açıklamada belediyecilik hizmetlerinde güçlü bir araç filosunun önemine dikkat çekerek şunları söyledi:
“Araç filomuzu güçlendirmeye devam ediyoruz. Özkaynaklarımızla satın aldığımız 32 yeni araç, hizmet kalitemizi ve hızımızı daha da artıracak. Bugün hizmete aldığımız araçların #Gebze’mize hayırlı olmasını diliyorum.”
Yeni alınan araçlarla birlikte belediye, ulaşım, altyapı ve günlük hizmetlerde vatandaşlara daha hızlı ve etkin çözümler sunmayı hedefliyor.
YORUMLAR