Başarı ekip işidir!

Başarı ekip işidir!

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi birim müdürleri ve başkan yardımcıları ile bir araya gelerek İlçede devam eden projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu. Toplantıda konuşan Çiftçi, "Başarı ekip işidir. Vatandaşlarımızın mutluluğu ve memnuniyeti için özveri ile görev yapan çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum "dedi.

Editor: Haber Editörü
30 Kasım 2021 - 13:36 - Güncelleme: 30 Kasım 2021 - 13:37

BİZİMGEBZE/ZEYNEL OĞUZ Göreve geldiği günden bu yana ekibiyle birlikte uyumlu bir şekilde başarılı çalışmalara imza atan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi bu serüvenini azimlilikle devam ettiriyor.

PROJELER ELE ALINDI!

Her fırsatta ekip ruhunun önemine değinerek, örnek davranışlar sergileyen Çiftçi yeni yılın son ayında birim müdürleri ve başkan yardımcılarıyla toplantı yaptı. Belediye bünyesinde düzenlenen toplantıda İlçedeki projeler üzerinde değerlendirmeler yapıldı.

“BAŞARI EKİP İŞİDİR”

Başkan Çiftçi toplantıya ilişkin yaptığı açıklamada, ”Başarı ekip işidir. Daha mutlu, huzurlu ve yaşanabilir bir Çayırova için birlikte yol yürüdüğümüz başkan yardımcılarımız ve birim müdürlerimizle hizmetlerimiz ve projelerimizle ilgili değerlendirmelerde bulunduk. Vatandaşlarımızın mutluluğu ve memnuniyeti için özveri ile görev yapan çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum ”dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x