Baro’da kongre günü belli oldu

Baro’da kongre günü belli oldu

Kocaeli Barosu’nun pandemi nedeniyle ertelenen kongresi 10 Temmuz’da yapılacak. Kongrede tek aday ise mevcut başkan Bahar Gültekin Candemir

Editor: Haber Editörü
07 Temmuz 2021 - 12:35

Kocaeli Barosu’nun geçtiğimiz yıl yapılması gereken kongresi  pandemi yasakları nedeniyle ertelenmişti. 1 Temmuz itibariyle yeni normalleşme kararıyla birlikte baronun kongresine de onay çıktı. 2 bin 180 kişinin oy kullanma hakkının bulunduğu kongre, 10 Temmuz Cumartesi günü Kocaeli Ticaret Odası’nın toplantı salonunda başlayacak. Kongrenin ilk gününde konuşmalar, 11 Temmuz  Pazar günü ise seçim olacak. Kongrede başkanlık için tek aday ise mevcut başkan Bahar Candemir Gültekin. Yönetim kurulu ise çarşaf liste ile belirlenecek.


BİR DÖNEM DAHA ADAYIM

Adaylığını ilan eden Candemir şu ifadeleri kullandı: “10-11 Temmuz 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Kocaeli Barosu Genel Kurulunda bir dönem daha Baro Başkanlığına aday olduğumu takdirlerinize arz ediyor, Demokrasinin en güzel şekilde tezahür ettiği Genel Kurulumuzda Baro Başkanlığına, yönetim kuruluna ve diğer kurullara aday olacak tüm meslektaşlarıma başarılar diliyorum.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x