Azeri,"Devlet Bahçeli ismini bir daha ’O alçak dillerine...

Azeri,"Devlet Bahçeli ismini bir daha 'O alçak dillerine alet etmesinler'

MHP MYK eski Üyesi Erkan Azeri vekilliği düşürülen HDP Kocaeli eski Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu’na uyarıda bulundu.

Editor: Haber Editörü
20 Mart 2021 - 20:52 - Güncelleme: 20 Mart 2021 - 22:04

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, milletvekilliği düşürülen HDP'li Ömer Faruk Gergerlioğlu'nu hedef aldı. Twitter hesabından açıklama yapan Bahçeli, "Şayet TBMM Başkanı’nın yetkisi bu konuda sınırlıysa, süratle hazırlanacak bir maddelik kanun teklifinin Genel Kurul’da kabulüyle birlikte Gergeroğlu’nun yer yatağı ile beraber Meclis’in kapısının önüne koyulması mümkündür ve konu acildir" demişti. Bahçeli’ye cevap veren Gergerlioğlu da “Uygur Türklerine yapılan soykırıma göz yumanlar kalkmış bana yapılan Yargı cinayetini sahipleniyor. Gidin Çin devletine tek kelime edin de göreyim. Bir de tweet atacaksanız soyadımı öğrenin de atın!!! Gergeroğlu değil Gergerlioğlu! İnsan hakları ve hukuku da öğrenmelisiniz” ifadelerini kullanmıştı.

GERGERLİOĞLU’NA YANIT
Gergerlioğlu’nun sözlerine  yanıt veren MHP MYK eski üyesi Erkan Azeri de şu ifadeleri kullandı: “Gergerlioğlu PKK ‘nın siyasi uzantısı ve Terör örgütü mensubu olduğu açık bir karakter fukarasıdır.Türk Milletinin bölünmez bütünlüğüne kast etmiş PKK terör örgütünün üyesidir. Devlet Bahçeli ismini ağzına alması için aklını kaybetmiş olması lazım. Devlet Bahçeli bu ülkenin bölünmez bütünlüğü noktasında en önemli direnç merkezidir. PKK ‘nın uşaklığını yapan sözde vekil ,çukur siyasetinin vücut bulmuş halidir. PKK ‘nın siyaset ve şehir yapılanması artık son bulacaktır. Devlet Bahçeli ismini bir daha ‘O alçak dillerine alet etmesinler’ bu bir uyarıdır.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x