Aydın Ünlü,"Kocaeli bizi izlemeye devam etsin"

Aydın Ünlü,"Kocaeli bizi izlemeye devam etsin"

MHP Kocaeli İl Teşkilatı, daraltılmış istişare toplantısında il ve ilçe kadın kollarını açıklandı. Toplantıda konuşan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Muhalefet partileri bugünden geleceğe mektup yazsınlar” dedi

Editor: Haber Editörü
22 Ocak 2021 - 17:18

MHP Kocaeli İl Teşkilatı, İzmit Antikkapı Restaurant’da daraltılmış istişare toplantısını gerçekleştirdi. Program saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı. Toplantıda MHP Kocaeli Teşkilatları’nın 2020 yılında yaptığı çalışmalar ele alınırken Şubat ayının çalışma programı da belirlendi.

EKSİKSİZ KATILIM
Toplantıya MHP Milletvekili Saffet Sancaklı’ya katılmazken, MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve kadın kollarının yöneticileri programa tam kadro katıldı. Toplantıda MHP İl Kadın Kolları ile birlikte 12 ilçe kadın kolları açıklandı. Atama ile belirlenen kadın kolları başkanlarını MHP İl Başkanı Aydın Ünlü açıkladı. Programın geri kalanı basına kapalı olarak devam etti.

 

“MHP’Yİ HEDEF GÖSTERİYORLAR”
Ünlü konuşmasında şu ifadeleri kullandı, “MHP siyasi duruşu yüzünden uğradığı saldırılara hukuksuzca cevap vermemektedir. Malum kişiler MHP’yi peşinen hedef gösteriyor. MHP’yi bilerek birileri hedef gösteriyor. 2011’den bu yana siyasete virüs bulaşmıştır. Siyasetçiler arasındaki mücadeleler düşmanlık boyutuna ulaşmıştır. Seçilmiş Cumhurbaşkanına sözde deme cüretini gösteren sözde genel başkanların ortaya çıkması bu sebeptendir. Cumhurbaşkanına sözde demek onu seçenlere de sözde seçmen demektir. Sakıncalı usluplarını gözden geçirmelilerdir.

“ÖZELEŞTİRİ VİCDAN GEREKTİRİR”
Özeleştiri vicdan gerektirir. MHP daima haktan ve hukuktan yana olmuştur. MHP uğradığı her saldırıya hukuk çerçevesinde cevap vermiştir. MHP demokrasi kavramını istismar edenlerin oynadığı oyunları boşa çıkarmakta tereddüt etmeyecektir. Toplumu kışkırtmaya çalışanlar ziyandadır. Ellerin hiçbir şey geçmeyecektir.

“BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN”
Bizler 2012’de göreve geldiğimizden beri mücadelenin içerisindeyiz. Biz hiç pes etmedik. Borcumuz milletimizedir. Var olmaya, güçlü olmaya devam edeceğiz. Sıra bizde. Boynumuzu bükmeyen millete borç ödeme zamanıdır. İzmit Belediye Başkanı şunu yapmış, zillet ittifakı şunu yapmış bunlar bizi ilgilendirmiyor. Biz ne yapıyoruz? Bunu kendimize soracağız. Vatandaşın yanında olmaya devam edeceğiz. Biz vatandaşın gönlündeyiz. Verdiğimiz sözü tutacağız. MHP Kocaeli kale gibi olacak. Eksikliklerimiz varsa milletimizden özür dileriz. Kocaeli bizi izlemeye devam etsin.

“YAZDIKLARINDAN UTANACAKLAR”
Büyük kurultayımıza katılım sağlayacağız. Biz kurultaya liderimize teşekkür etmeye gideceğiz. Vizyonumzu önümüze koyduğu için liderimize teşekkür edeceğiz. Ülkem sahip değildir. İlim de sahip değildir. Biz değerlerimizi kimseye yok saydırmayacağız. Muhalefet partileri bugünden geleceğe mektup yazsınlar. Bugün yazdıklarından dolayı 1 yıl sonra hepsi utanacaktır

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x