Ali Güney önce vedalaştı, sonra adaylığını açıkladı

Ali Güney önce vedalaştı, sonra adaylığını açıkladı

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, milletvekili aday adayı olduğunu, son ilçe toplantısında veda konuşmasında duyurdu.

Editor: Haber Editörü
15 Mart 2023 - 11:12

Güney’in veda toplantısına meclis üyeleri ve mahalle başkanlarıyla birlikte geçmiş dönem il başkanları Şemsettin Ceyhan ve Mahmut Civelek de katıldı. Duygusal anların da yaşandığı toplantıda konuşan Güney, şunları söyledi: “12 yıl önce Gençlik kollarıyla adım attığım AK Parti teşkilatımızın çeşitli kademelerinde aralıksız görev aldıktan sonra, Rabbim bizlere büyük bir onur olarak gördüğüm İzmit İlçe Başkanlığını nasip etti. Doğup, büyüdüğüm şehrimize yaklaşık 4,5 yıl bu vesileyle hizmet etme mutluluğu yaşadım. Yaptığım istişareler, milletimizin bize olan güveniyle şimdi yeni bir yola çıkma kararı aldım.”


BAŞVURUSUNU YARIN 17.00’DE YAPACAK
“Allah izin verirse, milletimiz bizi bu göreve layık görürse, ülkemize hizmet aşkımızla kutlu davamızın bir neferi olarak, 28.Dönem Kocaeli Milletvekili Aday Adayı olmak için bu akşam İzmit İlçe Başkanlığı’ndan affımı istedim. Birlikte yol yürüdüğüm ilçe yöneticilerimizle, meclis üyelerimizle, kadın ve gençlik kollarımızla, partimizin görünmez kahramanları mahalle başkanlarımızla, ilçe başkanı olarak son toplantımızı gerçekleştirdik. Bunu bir veda değil, yeni bir başlangıç olarak kabul ettik. Bu yolculukta herkesin duasına talibim. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a en güçlü desteği sunmak, yarın değil, hemen şimdi diyerek ülkemize, milletimize en güzel hizmetleri yerine getirmek için bu yola çıkarken tüm teşkilatımıza teşekkürü bir borç biliyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.”

Güney, yarın (çarşamba) 17.00’de il başkanlığında aday adaylığı başvurusunu resmen yapacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x