AK Partili Özcan Vadi İzmit Konutları’ndan gelen dev kaynağı...

AK Partili Özcan Vadi İzmit Konutları'ndan gelen dev kaynağı açıkladı

İzmit Belediyesi’nin bütçesine dev katkı. AK Parti dönemi yapılan Vadi İzmit Konutları’nda 113 daire ve 1 kafetarya satışıyla belediyenin kasasına bugüne kadar 71 milyon 473 bin TL ek gelir girdi. AK Parti İzmit Belediye Meclis Üyesi ve Encümen Fatih Özcan, “Önümüzdeki günlerde 6 dükkan, 1 süper market ve 2 daire daha satılacak. Bunların ilavesiyle toplam gelir genel bütçenin neredeyse 4’te 1’i olacak. Dileriz bu para da sadece reklama harcanmaz” dedi.

Editor: Haber Editörü
22 Mart 2022 - 12:24 - Güncelleme: 22 Mart 2022 - 12:26

İzmit Gültepe Mahallesi’nde belediyenin şantiye olarak kullandığı, bir bölümü de evsel atıklar için kullanılan alan 2017’de AK Parti döneminde Toki’den alınarak, konut alanına çevrildi. Belediyenin kasasından tek kuruş çıkmadan kat karşılığı anlaşmayla özel bir şirkete verilen 48 dönümlük arazide çok kısa sürede 443 konut, 19 işyeri ve sosyal donatılar yükseldi.

VADİ İZMİT’TEN DEV KAYNAK
AK Parti yapımı tamamlanan bu konutların belediyeye ait bölümleri ise son bir yılda bölüm bölüm satışa sunuluyor. Şuana kadar 113 daire ve 1 kafetaryanın satışı yapıldı. Belediye kasasına toplam 71 milyon 473 bin ek gelir sağlandı. İzmit Belediyesi’nin elinde halen 6 dükkan, 1 süper market ve 2 daire bulunuyor. AK Parti İzmit Belediye Meclis Üyesi ve Encümen Fatih Özcan, elde kalan bölümlerin satışıyla belediyenin genel bütçesinin 4’te 1’i kadar ek gelir elde edileceğini belirterek şunları söyledi:


 
FETHİYE CADDESİ BU PARAYLA 4 DEFA YAPILIR
“İzmit’te AK Parti döneminde çok akılcı ve geleceği düşünerek yatırımlar yapıldı. Bu sayede bütçe 8-10 kat arttı. Bu sayede çok önemli konuy projeleri, mahalle konakları, stat, kadın sığınma evi, deprem müzesi gibi projeler hayata geçti. Maalesef şimdi bunların kıymeti bilinmiyor. Milletimizin parasıyla yapılan eserler ziyan edildiği gibi, şimdiki bütçe de hizmete değil reklama gidiyor. Vadi İzmit Konutlarından gelen parayla Fethiye Caddesi 4 defa yapılır. Dilerim böylesine büyük bir kaynak yine seçim sonrası kurulan reklam şirketlerine gitmez”.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x