AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları oy kullanacak gençlerle bir araya...

AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları oy kullanacak gençlerle bir araya geldi

AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları, 12 ilçede eş zamanlı olarak “İlk Oyum AK Parti’ye, İlk Oyum Erdoğan’a” programı kapsamında, sahur vaktinde ilk defa oy kullanacak olan gençlerle bir araya geldi.

Editor: Haber Editörü
03 Nisan 2023 - 11:15

AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları, 12 ilçede eş zamanlı olarak “İlk Oyum AK Parti’ye, İlk Oyum Erdoğan’a” programı kapsamında, sahur vaktinde ilk defa oy kullanacak olan gençlerle bir araya geldi.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, Gençlik Kolları Genel Merkez MKYK Üyesi Tayfun ARŞINKOL, Gençlik Kolları İl Başkanı Çağatay Çağlayan’ın da katılım sağladığı sahur programında ilk durak Gölcük oldu. İlçe Başkanı Çetin Seymen, Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali Ruhan Çelik ve ilçe teşkilatının eşlik ettiği, yoğun bir katılım ile gerçekleşen programda, ilk defa oy kullanacak olan gençler sohbet eşliğinde siyasi aktörlere sorularını yöneltti.

EN BÜYÜK GÜÇ VE GÜVEN KAYNAĞIMIZ GENÇLERİMİZ
Programlarına hız kesmeden devam eden AK Parti teşkilatı gecenin devamında Başiskelede bir araya geldi. İl Başkanı Talus, Gençlik Kolları MKYK Üyesi Arşınkol, Gençlik Kolları İl Başkanı Çağlayan’a, İlçe Başkanı Mustafa Koral, Gençlik Kolları İlçe Başkanı İbrahim Acar ve ilçe teşkilatı eşlik etti. Çağlayan, “Günümüzü Başiskele’de ilk defa oy kullanacak olan gençlerimiz ile kapattık. Bizler inanıyoruz ki 20 yıldır girdiği her seçimi büyük bir zaferle kazanan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, bu seçimde de alnın akı ile çıkarak Türkiye Yüzyılını başlatacaktır. Cumhurbaşkanımızın da söylediği gibi, bu dava yürüyüşünde en büyük güç ve güven kaynağımız gençlerimizdir. 14 Mayıs günü de Kocaeli gençliği üstüne düşeni yapacaktır. Bizler Kocaeli teşkilatları olarak son güne dek sahadayız, hazırız” dedi.

GEREKEN CEVABI SANDIKTA ALACAKLAR
Gençlik Kolları olarak her gün, her kesimin yanında, sahada olduklarını belirten Çağlayan, “Gün içinde hane ziyaretleri, İftara 5 Kala, iftar programları, her akşam gençlik buluşmaları, sahur buluşmaları gibi faaliyetler ile ramazan ayını en verimli şekilde genç kardeşlerimizle geçiriyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana tek gayemiz 2023 seçimlerinde gençler olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a en büyük oy yüzdesi ile destek vermektir. Sosyal medyadan bugüne dek, sahte isimlerle, sahte hesapların arkasında geçlerimize algı yaratmaya çalışarak nifak tohumu ekenler, Türkiye’mizin birliğine, beraberliğine, ebedi ve ezeli kardeşliğine kast edenler, hak ettikleri cevabı 14 Mayıs günü sandıkta alacaktır” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x