AK Parti Kocaeli’den kongre değerlendirmesi

AK Parti Kocaeli'den kongre değerlendirmesi

Toplantıya Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın da katılırken toplantının ana gündemi hafta sonu yapılan Ak Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongre değerlendirmesiydi.

Editor: Haber Editörü
09 Ekim 2023 - 14:54

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Dr. Şahin Talus şöyle konuştu: "Hafta sonu yaptığımız kongremize Genel Merkezimizin beklentisinin üzerinde bir katılımla yaklaşık 5 bin kişiyle iştirak ettik, bu anlamda Ana Kademe Teşkilatlarımıza, Kadın ve Gençlik Kollarımıza ayrı ayrı teşekkür ederim, MKYK ve MDK Kurulu Üyesi olarak seçilen arkadaşlarımızı da tekraren tebrik ediyorum, Genel Merkez seviyesinde Kocaeli’mizin beş kişi ile temsil edilmesi de teşkilatlarımızın başarısıdır, bu anlamda da ayrıca mutluyuz. Parti içinde bu mutlulukları yaşarken Filistin'de yaşananlardan ötürü hüzünlü ve tedirginiz, en kısa zamanda Filistin'de kalıcı bir barış ve huzurun tecelli etmesini temenni ediyorum.

"ÇOK İYİ BİR ŞEKİLDE TEMSİL ETTİ"
Bugün istifa ederek aramızdan yeni hedefleri için ayrılan arkadaşlarımıza da Allah’tan hayırlısını temenni ediyor, şimdiye dek verdikleri hizmetler için kendilerine teşekkür ediyorum." Talus’tan sonra söz alan Büyükakın da sözlerine teşkilatların kongre katılımındaki başarısından ötürü tebrik ederek başladı: "Gerçekleşen 4. Olağanüstü Büyük Kongremizin ülkemiz başta olmak üzere dünyaya hayırlar getirmesini niyaz ediyorum. Kocaeli teşkilatlarımız da bizi kongremizde her zamanki gibi çok iyi bir şekilde temsil etti ve gururlandırdı. İl Başkanımız nezdinizde tüm teşkilatlarımızı bir kez daha tebrik ediyorum. Coşku ve heyecanları ile her programa damgasını vuran, çalışkanlıkları ile de cumhurbaşkanımızın gönlünde taht kuran gençlerimizi de tebrik ediyorum.


SORU-CEVAP YAPILDI
Filistin’de yaşanan olayları kaygı ve teessürle takip ediyoruz. En yakın zamanda Filistin'de barışın hakim olmasını temenni ediyoruz. Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi Orta Doğu’ya kalıcı barışın gelebilmesi ancak Filistin- İsrail sorununun nihai bir çözüme kavuşturulmasıyla mümkündür." Toplantı İl Yönetimi ve Başkan Büyükakın ile karşılıklı soru cevap usulüyle devam etti. Toplantı sonrası İl Yönetiminden dört kişi Belediye Başkanı ve Meclis Üyesi Aday Adaylıkları için istifa ettiler, istifa edenlerin isimleri ise şöyle:

Sosyal Politikalardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ekrem Karahan
İl Yöneticisi Mehmet Fatih İşlek
İl Yöneticisi Osman Akbulut
İl Yöneticisi Köksal Akçay

Toplantı sonrası İl Yönetiminden dört kişi Belediye Başkanı ve Meclis Üyesi Aday Adaylıkları için istifa ettiler, istifa edenlerin isimleri ise şöyle:

Sosyal Politikalardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ekrem Karahan
İl Yöneticisi Mehmet Fatih İşlek
İl Yöneticisi Osman Akbulut
İl Yöneticisi Köksal Akçay

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x