AK Parti Kocaeli’de aday adayları için temayül yoklaması...

AK Parti Kocaeli’de aday adayları için temayül yoklaması yapılacak

AK Parti Kocaeli teşkilatı, 14 mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili genel seçimleri öncesi Kocaeli’de başvuruda bulunan Milletvekili aday adayları arasında temayül yoklaması yapacak.

Editor: Haber Editörü
14 Mart 2023 - 13:01

Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimleri 14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak. 28.dönem milletvekili genel seçimleri için Kocaeli’de tanınan birçok isim AK Parti milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulundu. Milletvekili aday adaylığı başvurusu AK Parti’de 16 Mart Perşembe gününe kadar devam edecek. AK Parti Kocaeli’de teşkilat üyeleri aday görmek istedikleri isimler için temayül yoklaması yapacak.


10 KİŞİ SEÇİLECEK
Elektrik ortamda başvuruda bulunan Milletvekili aday adayları için 19 mart Pazar günü saat 10:00 ile 17:00 arası Antikkapı Restoran’da temayül yoklaması gerçekleştirilecek. Temayül yoklamasında, aday adaylığı başvurunda bulunan isimler arasından aday olması istenen 10 kişi seçilecek. AK Parti teşkilat üyeleri aday seçimi için sandık başına giderken, seçilecek 10 aday için alfabetik sıralamanın kullanılacağı ve adaylar arasında sıralamanın olmayacağı ifade edildi

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x