AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, dün akşam gerçekleşen AK Parti Körfez İlçe Başkanlığı 101.Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi’nin ardından önemli açıklamalar yaptı. Gündemi değerlendiren Ellibeş, yeni bir teşkilat çalışmasının daha startını verdiklerini de duyurdu: “ Türkiye’nin yalnızca bölgesinde değil, dünyada ne kadar önemli bir konuma geldiğine, hak ettiği değer ve itibarı gördüğüne hep birlikte şahit oluyoruz.
4 BİN 93 KİŞİ GÖREVLİ
Kocaeli’nin tamamında 300 bine yakın üyemizi tek tek evlerinde ziyaret edeceğiz. Üç ayda bir tekrarladığımız danışma meclisleri, istişare kurulu toplantıları, mahalle yönetim toplantılarıyla yetinmiyor, kıymetli yol arkadaşlarımızın şimdi evlerine konuk olacağız. İlçe yöneticilerimiz, kadın ve gençlik kollarımız, meclis üyelerimiz ile mahalle başkanlarımızdan oluşan 4 bin 93 kişilik ekip bir ayda bu çalışmayı tamamlayacak”.
ESKİ-YENİ AYRIMI YOK
Üye ziyaretlerinin ilk gününde Körfez İlçesinde Özkan Yeşiltaş, İbrahim Ethem Güllüce ve Asker Gümüş’ün evlerine konuk olan Ellibeş, “Geçmişten bugüne kadar davamıza gönül vermiş bütün teşkilat üyelerimizi ziyaret edeceğiz. Eski, yeni ayrımı olmaksızın en son kayıt olan üyemizin de, kuruluşta kayıt olmuş üyemizin de görüşünü, önerisini evine giderek dinleyeceğiz” dedi.
YORUMLAR