AK Parti Çayırova sahte üyelik mi yapıyor?

AK Parti Çayırova sahte üyelik mi yapıyor?

Saadet Partisi Çayırova İlçe Sekreteri Yusuf Ecevit AK Parti Çayırova İlçe Teşkilatı hakkında şok bir iddia ortaya attı. Annesi Nebile Ecevit’in AK Partiye izinsiz bir şekilde üye kaydı yapıldığını söyleyen Yusuf Ecevit AK Parti Çayırova’yı etik olmaya davet etti.

Editor: Haber Editörü
18 Mayıs 2022 - 14:45

AK Parti Çayırova İlçe Teşkilatı şok bir iddia ile gündeme geldi. Saadet Partisi Çayırova İlçe Sekreteri Yusuf Ecevit 50 yıldır kendisi gibi Milli Görüşçü olan annesi Nebi Ecevit’in habersiz bir şekilde AK Partiye üye yapıldığını tespit etti.

Konuyla ilgili kendisine ait sosyal medya hesabından açıklama yapan Saadet Partili Yusuf Ecevit,”Çayırova AK parti yöneticisi arkadaşlar, izinsiz üye yapmakta bir hak ihlali ve kul hakkıdır. Benim annem 50 yıldır Milli Görüşçü ve en son 2017 yılında bizzat ben Saadet Partisi’ne üyeliğini yineledim. Bugün, 2020 yılında AKP Çayırova Teşkilatı tarafından üye yapıldığını gördüm. Geçmişte Saadet Partisi Çayırova İlçe yönetim kurulu üyelerinin bile habersiz üye yapıldığını da görmüştük. Sizi etik davranmaya davet ediyorum ”dedi.

Sahte üyelik olayı İlçede bomba etkisi yaratırken, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay’ın sahte üyelik iddiası ile ilgili açıklama yapıp yamayacağı merak konusu oldu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x