AK Parti Çayırova’da neler oluyor?

AK Parti Çayırova’da neler oluyor?

AK Parti Çayırova’da bir Mahalle başkanı görevden alınırken, bir mahalle başkanının ise istifa ettiği öğrenildi.İki başkanın aynı anda görevlerinin sona ermesi İlçede şok etkisi yarattı.

Editor: Haber Editörü
07 Mart 2022 - 23:16

AK Parti Çayırova’da şok bir gelişme yaşandı.İlçenin en büyük mahallelerinden olan Atatürk Mahallesi Başkanı Fikret Torun görevden alındı,Yeni Mahalle Başkanı Yusuf Terzi ise istifa etti.2023 seçimleri öncesi Çayırova’da yaşanan bu çatlak seslerin sebebi ise şimdilik bilinmiyor.

Konuyla ilgili AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay’ın ise açıklama yapıp yapmayacağıda merak konusu.

 

İşte her iki mahalle başkanlarının yaptığı o paylaşım;

 

Atatürk Mahalle Başkanı Fikret Torun,”2 yıldan bu yana büyük bir aşk ve gurur ile yürütmüş olduğum ak parti Atatürk Mahallesi  başkanlığı gorevimden alınmış  bulunmaktayım.Makam  mevkiler geçicidir mühim olan o yerde insan gibi kalabilmek kimsenin hakkını kimseye yedirmemek. ilçe başkanın bile haberi yokken bu görevden alınmam ve gerekçe olarak da mahalle olarak performans düşüklüğü denmesi beni üzmüştür bende görev aldığım süre boyunca benimle beraber çalışan arkadaşlarıma AHDE VEFA örneği göstererek kahvaltıda buluşup kendilerine dahi bilgilendirme yi ben yapıp helallik alıp  bundan sonra yeni gelecek başkan ve yönetimine başarılar diledik.Bundan sonra ilk hedef 2023 için çalışmalara devam”dedi.

 

AK Parti Yeni Mahalle Başkanı Yusuf Terzi,”2017 yılından bu yana büyük bir aşk ve gurur ile yürütmüş olduğum AK Parti Yenimahalle başkanlığından ayrılmış bulunmaktayım.Bundan sonrada AK Parti'nin bir neferi olarak 2023 için azim ve gayretle çalışmaya devam edeceğim. Kişiler ısimler gelir geçer önemli olan bir davaya gönül vermek ona karşılıksız hizmet etmek durmak yok yola devam”ifadelerine yer verdi.

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x