AK Çayırova’da coşkulu danışma!

AK Çayırova'da coşkulu danışma!

AK Parti Çayırova İlçe Başkanlığı 61.Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi’nde konuşan İlçe Başkanı Servet Günay, "Muhalefetin bir taş üstüne taş koymadığını iyi biliyoruz"dedi.

Editor: Haber Editörü
23 Ekim 2021 - 20:18 - Güncelleme: 23 Ekim 2021 - 20:43

BİZİMGEBZE/ZEYNEL OĞUZ AK Parti Kocaeli’de ilçe danışma meclisleri dün Çayırova ile başladı. Çayırova Belediyesi Kültür Salonu’nda Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay’ın ev sahipliğindeki toplantıya geniş katılım oldu.

Partililerin yoğun ilgi gösterdiği danışma meclisinde AK Parti MKYK Üyesi Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Tahir Büyükakın, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, ana kademe, kadın ve gençlik kolları il ve ilçe yöneticileri, istişare kurulu üyeleri, mahalle başkanları çok sayıda partili katıldı. Kalabalık salona sığmadı.

ÇALIŞMALARIMIZ ORTADA!

İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay’ın açılış konuşmasıyla program başladı.Başkan Günay yaptığı açıklamada,"Bu muhalefetin taş üzstüne taş koymadığını çok iyi biliyoruz.Bizim zihniyetimiz ve çalışmalarımız geçmişten bu yana belli ve ortada.Bu ülkede bir taşın üstüne bir taş koyan bizlerin düşüncesidir"dedi.

Öte yandan Gençlik Kolları Başkanı Murat Güveren ile İlçe Kadın Kolları Başkanı Seyhan Kutbay Dönmez hoşgeldiniz konuşmasıyla salonu selamladı. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, çalışmaları hakkında danışma kuruluna bilgi verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x