AFAD duyurdu: Sel felaketinde ölü sayısı artıyor!

AFAD duyurdu: Sel felaketinde ölü sayısı artıyor!

Bartın, Sinop ve Kastamonu’daki sel felaketi ile ilgili son dakika açıklaması AFAD’dan geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada çalışmalara ilişkin son bilgiler verildi. Peki, Bartın, Sinop ve Kastamonu’da kaç kişi öldü? İşte sel felaketi ile ilgili son dakika haberleri…

Editor: Haber Editörü
16 Ağustos 2021 - 09:34

11 Ağustos’ta Batı Karadeniz’i etkisi altına alan yoğun yağış sonrası bölgede sel felaketi meydana gelmiş ve can kayıpları yaşanmıştı. Selin en çok etkilediği bölgelerden biri de Kastamonu Bozkurt olmuştu. Devam eden çalışmalar ve can kaybı ile ilgili bilgileri aktaran AFAD bölgede çalışmaların sürdüğünü belirtti.

BARTIN, SİNOP VE KASTAMONU’DA KAÇ KİŞİ ÖLDÜ?
AFAD’dan yapılan açıklamanın bir bölümü şöyle; 11 Ağustos 2021 tarihinde Batı Karadeniz bölgesinde başlayan aşırı yağışlar sonucunda Bartın, Kastamonu ve Sinop şehirlerinde sel ve su baskınları meydana gelmiştir. Bartın ili Ulus ilçesi, Kastamonu ili Azdavay, İnebolu, Bozkurt, Küre ve Pınarbaşı ilçeleri ve Sinop ili Ayancık ilçeleri selden etkilenmiştir. AFAD tarafından yapılan açıklamada yaşanan sel nedeniyle 70 vatandaşımız (60 Kastamonu, 9 Sinop, 1 Bartın) hayatını kaybetmiştir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x