Acı haberi bakanlık duyurdu: Bir şehit

Acı haberi bakanlık duyurdu: Bir şehit

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre Irak'ın kuzeyinde bulunan Başika'da düzenlenen saldırı sonucu bir askerimiz şehit oldu.

Editor: Haber Editörü
15 Nisan 2021 - 16:05

Kuzey Irak’tan akşam saatlerinde acı haber geldi. Milli Savunma Bakanlığı, gerçekleştirilen saldırı sonucu bir askerin şehit düştüğünü duyurdu. Açıklamada şu ifadelere yer verildi;

*Irakın kuzeyinde bulunan Başika (Gedu) üs bölgesine bu gece saatlerinde roketli saldırı düzenlenmiştir. Atılan üç roketten biri üs bölgesine, diğer ikisi köy içerisine düşmüştür.

*Saldırıda bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, köyde yaşayan bir çocuk da yaralanmıştır. Bölgede bir SİHA görevlendirilmiş ve gerekli tedbirler derhal alınmıştır.

*Kahraman Şehidimize Allahtan rahmet, değerli ailesine ve Türk Silahlı Kuvvetlerimize başsağlığı ve sabır, yaralı çocuğumuza da acil şifalar.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Veysel Tipioğlu:
Veysel Tipioğlu: "Türkiye ve Gürcistan Arasındaki Güvenlik...