30. Görkem Çiler Basın Turnuvası’nın kura çekilişi...

30. Görkem Çiler Basın Turnuvası’nın kura çekilişi yapıldı!

30. Görkem Çiler Basın Turnuvası’nın kura çekilişi Ticaret Odası Meclis Salonu’nda yapıldı.

Editor: Haber Editörü
16 Eylül 2022 - 13:49

30. Görkem Çiler Basın Turnuvası’nın kura çekilişi Ticaret Odası Meclis Salonu’nda yapıldı.

Kura çekilişine MHP ve Gelecek Partisi İl Başkanları, CHP, MHP, AKM Parti, Gelecek Partisi, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanları ve yöneticileri, Gebze ve Darıca Belediye Başkan yardımcıları, STK başkan ve yöneticileri ile turnuvada mücadele edecek olan kurum temsilcileri katıldı.

GTO Başkanı Nail Çiler ve Turnuvanın Annesi Sevgi Çiler ev sahipliği yaparken, Turnuva Organizasyon Komitesi Başkanı Caner Pesen, ilgi ve desteklerinden dolayı Çiler Ailesi’ne ve bu özel günde kendilerini yalnız bırakmayan, siyasi parti başkanları ve katılımcılara teşekkür etti. 30. Basın Turnuvası, hemen hemen tüm görüşten temsilcileri bünyesinde toplayarak, Gebze’de örnek bir birlikteliğe de imza atmış oldu.

KATILIM YOĞUNDU

Gebze Bölgesi’nin en önemli spor organizasyonlarından birisi olan Görkem Çiler Basın Turnuvası, 30. Yılın da siyasi parti temsilcileri ve kurumları bir araya topladı. Gebze Ticaret Odası Meclis Salonu’nda yapılan kura çekiliş törenine, Gelecek Partisi İl Başkanı Serap Çakır, MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, CHP İlçe Başkanı Gökhan Orhan, MHP İlçe Başkanı Bülent Özdemir, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Alican Karakaya, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Engin Kılıç, Dilovası İlçe Spor Müdürü Murat Babaoğlu,

Kocaeli İl Hakem Komitesi Başkanı Alpaslan Dalkılıç, KAISİAD Yöneticileri Türksen Koç ve Tuncer Saltaş, GESİAD Başkanı Muhammed Cihad Demirtaş ve Harun Eyüboğlu, Gebze Belediye Başkan Yardımcıları Dursun Ali Arslan, Mehmet Dinç, Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Cüneyt Şentürk, Hedef Tv ve Iğdırlılar Federasyon Başkanı Nihat Yıldırım, Tübitak, TSE, GTÜ, Merkez Prime, Yüzyıl, Medicalpark, Hisar Çelik, Tamsan, Şener GYD gibi önemli kurumların temsilcilerinin katıldığı kura çekimi töreninde, turnuvaya iki kategoride katılan 36 takımın oynayacağı gruplar belirlendi.

DOSTLUK GÖRÜNTÜLERİ 

Turnuvaya ev sahipliği yapan GTO Başkanı Nail Çiler ve turnuvanın annesi Sevgi Çiler, kura çekimine gösterilen ilgiden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirirken, tüm konuklarla yakından ilgilendiler. Nail Çiler, Gebze için büyük önem taşıyan bu turnuvaya her zaman destek olup, içerisinde yer aldıklarını belirterek, vefat eden evlatları Görkem Çiler isminin verilmesi ile bu ilgi ve desteğin daha da arttığını ifade etti.

Çiler, “Bugün burada, bir çok değişik görüşe sahip siyasi parti temsilcilerini görmek, farklı kurum ve kuruluşların temsilcileri ile bir arada olmak büyük gurur. Futbol işte tam olarak bu, her görüşten insanı bir araya getiren, kaynaşmayı ve dostluğu pekiştiren bir organizasyon. Ben bu turnuvayı yıllardır başarılı bir şekilde düzenleyen Caner Pesen kardeşimi kutluyorum. Bugün buraya katılan ve destek veren herkese teşekkür ediyorum.

Sakatlıkların olmadığı, kazasız, belasız, gerilimlerin en az olduğu bir turnuva diliyorum” dedi. MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt ve Gelecek Partisi İl Başkanı Serap Çakır, bir futbol organizasyonu düzenlemenin zor olduğunu ve bunu yıllarca devam ettirmenin çok daha zor olduğunu belirterek, bu özel organizasyonu bölgede devam ettiren ekibi kutlayarak, katılımcılara başarı dileğinde bulundular. Dostluk görüntülerinin hakim olduğu kura çekilişi töreni, grupların belirlenmesi ile son buldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x