Salon sahne oldu, sanatçılar konserlerini böyle verdi

Salon sahne oldu, sanatçılar konserlerini böyle verdi

Kocaeli’de kısıtlamalar sebebiyle çalışamayan müzisyenler, Gölcük Belediyesi tarafından düzenlenen program kapsamında performanslarını sergiledi. Sanatçıların konseri, evde kalan vatandaşlar için sosyal medyadan paylaşıldı.

Editor: Haber Editörü
18 Nisan 2021 - 13:25

Kocaeli’de Gölcük Belediyesi, pandemi döneminde alınan tedbirler ve kısıtlamalar sebebiyle çalışamayan yerel müzisyenlere yönelik etkinlik düzenledi. Gölcük Belediyesi Ilıca Tesislerinde gerçekleştirilen programda, sanatçılar performanslarını sergiledi. Sanatçıların performansları ise kameralar tarafından kaydedilerek, kısıtlamalar sebebiyle konserlere katılamayan vatandaşlara dinletilmek üzere sosyal medyadan paylaşıldı.

2020 yılının Mart ayından bu yana korona virüs ile mücadele edildiğine dikkat çeken Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, alınan tedbirlerden çok sayıda meslek kesiminin etkilendiğini, bu meslek grupları arasında müzisyenlerin de olduğunu söyledi. Başkan Sezer, "Özellikle düğünlerin yapılamaması, kafelerin ve restoranların kapalı olması müzisyenlerimizi olumuz yönde etkiledi. Biz de geçen sene olduğu gibi, bu sene de farkındalık yaptık. Müzisyenlerimize destek olması amacıyla program düzenledik" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x