İKM Başkanı Murat Öztürk sorunları Vali Yavuz’a anlattı

İKM Başkanı Murat Öztürk sorunları Vali Yavuz’a anlattı

İKM Başkanı Murat Öztürk ve yönetimi Vali Seddar Yavuz’u ziyaret ederek kent esnafının sıkıntılarını anlattı

Editor: Haber Editörü
27 Ocak 2021 - 11:48

İzmit Kent Merkezi Ticari Dayanışma Derneği (İKM) Başkanı Murat Öztürk, yönetim kurulu üyeleri Ahmet Kahya, Av. Hüseyin Olcay, Suat Okuyucu, Mehmet Doğan ve Cihan Işıklı Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’u ziyaret ederek, kent esnafının yaşadığı sıkıntıları anlattı. Başkan Öztürk ziyarette kent esnafının ticaretini geliştirmek amacıyla hazırladıkları otopark raporunu Vali Yavuz’a teslim etti.

SIKINTILARI ANLATTIK

Ziyaret sonrası kısa bir açıklama yapan Murat Öztürk şunları söyledi: “Sayın Valimize esnafımızın selamını götürdük. Değerli Kocaeli Valimiz Seddar Yavuz’u İKM olarak ziyaret ederek pandemi döneminde yaşanan sıkıntıları anlattık. Kendisine otopark projeleriyle ilgili raporumuzu verdik. Valimiz tek tek sorunlarımızla ilgili bilgi alıp, not etti. Esnaflarımızın sorunlarını tüm açıklığı ile bildiğini, zor dönemde ellerinden geldiğince hem esnafımızın hem de vatandaşımızın yanında olmaya çalıştıklarını açıkladı.

TURİZM PROJELERİ

Yardıma muhtaç kişilere her zaman yardımcı olmak için mahalleleri gezdiğini söyledi. Sayın Valimiz geldiği zaman da söylediği gibi farklı bir Vali olduğunu anlatmıştı ve dediği gibi her kesin yanında olmaya çalışmakta. Kendisine teşekkür ederiz. İzmit’i turizm kenti yapmak için şu anda projeler yapıldığını ve en kısa sürede kent içinde turist görüleceğini, esnafın bundan en kısa sürede yararlanacağını, işlerinin artacağını sözlerine ekledi. Ayrıca Sayın Valimize bu hafta merkez esnafını gezdireceğiz. Bu bir moral ziyareti olacak.

Bir saate yakın yapılan görüşmede bizlere göstermiş olduğu yakınlık ve samimiyetten dolayı İKM olarak tüm esnaflar adına teşekkür ederim.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x