Hamza Şayir müjdesini açıkladı!

Hamza Şayir müjdesini açıkladı!

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir Dilovası Devlet Hastanesinin yatak kapasitesinin artacağını ayrıca ayrı branşlarda çok sayıda doktorun İlçede hizmet vereceğini duyurdu.

Editor: Haber Editörü
18 Aralık 2021 - 21:58 - Güncelleme: 18 Aralık 2021 - 22:01

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir İlçe halkına müjdesini duyurdu.Göreve geldiği günden bu yana Dilovası'nın değişimi noktasında başarılı porjelere imza atan Şayir İlçede bir ilki daha hayata geçiriyor.Dilovası'nda bulunan Devlet Hastasinin yatak kapasitesi ve hekim kadrosunda yenilemeler olacak.

Artık buradaki Devlet Hastanesi vatandaşa daha kaliteli hizmet verecek.İşte Şayir'in müjdeli haberine ilişkin yaptığı açıklama,"Söz verdiğimiz gibi.Dilovası Devlet Hastanemizin statüsü değişiyor.Yatak kapasitesi 25’ten 50’ye yükseliyor.Yeni açılan branşlar için doktor kadroları geliyor.Mevcut, Diş hekimliği,Kadın hastalıkları ve doğum ,İç Hastalıkları •Çocuk sağlığı ve hastalıkları,Aile hekimliği ,Genel Cerrahi ,Anestezi ve reanimasyon branşlarına ilave yeni branşlar hizmete açılıyor.Bu büyük hizmet için,Sağlık Bakanımız sn. Fahrettin Koca’ya, Bakan Yardımcımız Şuayip Birinci ve ekibine,Başta Sn. Cemil Yaman olmak üzere tüm Kocaeli Milletvekillerimize, Ak Parti Kocaeli İl Başkanımız sn. Mehmet Ellibeş’e, Büyükşehir Belediye Başkanımız sn. Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a, ilçe Başkanımız sn. İlhan Yıldırım ve yönetimlerine şükranlarımı sunuyorum"dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x