Büyükakın: “Dünyayı aç bırakan ve bombalatanlar kazanamayacak”

Her fırsatta AK Parti Kadın Kolları’nın çalışmalarına destek veren Başkan Büyükakın, “Kadınların omuz vermediği, sahip çıkmadığı bir demokrasi mücadelesinin başarıya ulaşması mümkün değildir” dedi.


Büyükakın: “Dünyayı aç bırakan ve bombalatanlar kazanamayacak”

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, AK Parti Darıca İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu toplantısına katıldı. AK Parti Gebze İlçe Kadın Kolları’nın düzenlediği Birlikte Başardık programı öncesi Darıcalı AK kadınlarla buluşan Başkan Büyükakın, “Şunu hemen ilk başta söylemek isterim. Kadınların omuz vermediği, sahip çıkmadığı bir demokrasi mücadelesinin başarıya ulaşması mümkün değildir. Bunu çok iyi bilen bir partinin üyeleriyiz. Milletine sevdalı bir Cumhurbaşkanımız liderliğinde halkımız için çalışıyoruz. Kadınlarımız bu noktada özveriyle çalışıyor. Hepinizden Allah razı olsun” dedi.

 

“BÜYÜK BİR DAVA İÇİN YOL YÜRÜMEYE DEVAM EDİYORUZ”
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, İlçe Kadın Kolları Selma Gülenç ve yönetim kurulunun hazır bulunduğu toplantıda önemli değerlendirmelerde bulunan Başkan Büyükakın, “Kadınlarımızla birlikte çok büyük bir dava için yol yürümeye devam ediyoruz. Büyük bir fedakârlık ortaya koyuyorsunuz. Ancak bugünden daha fazla çalışmamız gerekiyor. Sokak sokak cadde cadde hep birlikte Türkiye Yüzyılını anlatmaya devam edeceğiz.  Bu dava böyle bir dava sizle çok daha fazla büyüyecek. Bunu unutmadığınızı çok iyi biliyorum” ifadelerini sarf etti.

“DÜNYA ÇOK BÜYÜK BİR BUNALIMDAN GEÇİYOR”
“Bizler bir davanın mensuplarıyız” vurgusunu bir daha yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, “Unutmayalım ki bizler yüreğimiz titrediği için ve vicdanımız dünyada ki bu adaletsizliklere sızladığı için siyaset yapıyoruz. Dünyayı aç bırakan, bombalatanlar bilmelidir ki asla kazanamayacak. Biz daha adil bir dünyanın olmasını istiyoruz. Bunun için gecesini gündüzüne katmış bir Cumhurbaşkanımız var. Bunun için çaba sarf eden, ülkemizin kalkınması için genç nesillerimizin gelecekte daha mutlu olabilecekleri bir ülke için mücadele ediyor. Bakınız dünya çok büyük bir bunalımdan geçiyor. Her alanda karmaşa ve çıkar çatışmaları var. Türkiye bu dönemden de daha çok güçlenerek çıkacak” şeklinde konuştu.