Kurttan CHP'li Yıldızlı 'ya gönderme!

MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt CHP'nin kendi içinde tezatlık yaşadığını belirterek " Harun Bey’e sorulacak sorularımız var ama yine istediğini konuşup sorularımıza cevap veremeyeceği için gerek görmüyoruz." dedi


Kurttan CHP'li Yıldızlı 'ya gönderme!

Geçtiğimiz haftalarda AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu  CHP il Başkanı Harun Yıldızlı'nın  Beşli çeteye çalıştığını gündeme getirmişti. Yıldızlı ise   Mersin Akkuyu Nükleer Santrali’nde Beşli çeteye değil Ruslarla çalıştığını açıklamıştı. CHP’nin mecliste nükleer santrale karşı ret oyu vermesinin ardından MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt da CHP’ye Yıldızlı üzerinden yüklendi. Kurt Tezatlıkların Partisi : CHP diyerek açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:  "Beşli Çete dediklerine taşeronluğu iş yaptığı kamyonların plakalarına kadar belli olunca CHP İl Başkanı Özgür Harun Yıldızlı Mersin’de Nükleer Santral yapım işinde Ruslara çalıştığını itiraf etmişti. 

"İŞİNE GELMEYENLERİ DUYMAMAZLIKTAN GELİYOR"
CHP’de geçen hafta TBMM’de Nükleer Düzenleme Kanunu’na Nükleer Santral’e karşıyız diyerek ret oyu vermişti. Hatta CHP Kocaeli Milletvekili’de bu ret oyunu paylaşmıştı. CHP nükleer santral yapılmasın diyor Kocaeli İl Başkanları nükleer santral işinde de taşeronluk yapıyor. İşine gelen sorulara cevap verip işine gelmeyenleri duymamazlıktan gelen Harun Bey’e sorulacak sorularımız var ama yine istediğini konuşup sorularımıza cevap veremeyeceği için gerek görmüyoruz."