Özel Gebze Medar Hastanesinde neler OLUYOR?

Gebze'de bulunan Özel Medar Hastanesine giden bir hastadan tamamlayıcı Özel Sağlık Sigortası olmasında rağmen 800 TL ücret alındı. Bu durum karşısında çilen çıkan vatandaş hastaneye ver yansın etti.


Özel Gebze Medar Hastanesinde neler OLUYOR?

Gebze'de bulunan Özel Medar Hastanesi ile ilgili şikayetlerin ardı arkası kesilmiyor.Daha öncede bir kaç konu üzerinden tepkiler alan hastane düzelmemeye kararlı.Hastanenin bir kısım çalışanları ile doktorlarından oldukça memnuniyetsizlik olmasına rağmen ne hikmetse yönetim konuya hiç bir türlü el atmıyor.Her gün Gebzeli vatandaşlar sayesinde MİLYARLAR cukkalayan Özel Gebze Medar Hastanesi'ndeki duyarsızlıklar ayykuka çıkmış durumda.

Şikayetlerin merkez odağı haline gelen Özel Medar Hastanesi ile ilgili yaşanan sorunlara karşı bir yenisi daha eklendi.Gebze'de yaşayan bir vatandaş tamamlayacı Özel Sağlık Sigortası olmasına rağmen kendisinden 800 TL para alındığını söyledi.Duruma karşı koyan ve konuyla ilgili şikayetçi olacağını söyleyen vatandaşa ise hastaneden "istediğinizi yapın"cevabı geldi.

Yaşadığı olayı şu şekilde aktaran vatandaş;

"Özel Gebze Medar Hastanesi dün gece çocuğumuzu acile götürdük.Doktor yatmasına karar verdi. Özel sağlık sigortamız olmasına rağmen 800 TL para alındı.Provizyon onaylanmadı denildi. Sigorta şirketini aradığımda gişede giriş yapan arkadaş acilden gitmemize rağmen gece yarısı polikliniğe gitmişiz gibi sadece öksürük yazmış. Bunu çözmesi için gişe aradığımızda gişede ki Y***veya Y***Bey diye bir beyefendi acilden giriş olmaz. Bizim Dr... burada bulunduğu poliklinik girişi olur diyor. Mantıksız mantıksız açıklamalar yapmakta bir de üstüne sizi şikayet edeceğim dediğimde istediğinizi yapın diye konuşması hastane keyiften gece yarısı gitmişiz gibi hem mağdur ediliyoruz. Girişi düzeltmelerini söylüyoruz. Bana tepeden tepeden konuşuyor. Her yere şikayet edip mahkemeye vereceğimi söylediğimde istediğinizi yapın diyor. Hastane politikanız buysa insanları böyle yanıltıyorsanız gerçekten hem saygısızlık ve yalan yanlış bilgilendirme"