MHP'li Demirbaş, "CHP Kocaeli İl başkanı fütursuzca saldırıyor"

MHP Kocaeli İl Başkanvekili Murat Nuri Demirbaş'tan Kocaelispor yönetim kurulu üyesi olan Harun Kaya'ya destek geldi.


MHP'li Demirbaş,

BİZİMGEBZE/ZEYNEL OĞUZ Kocaelispor yönetim kurulu üyesi olan Harun Kaya sosyal medya hesabı üzerinden beğendiği  iddia edilen Atatürk’e hakaret içerikli gönderilere karşı açıklama yapmıştı.Kaya yaptığı açıklamada,”Tweeter Hesabımı kullanarak beğeni yapan veya alıntı yaparak bu beğenilerin tarafımdan yapıldığını iddia eden, yapmadığım bir beğeni ve paylaşımı Kocaelispor’u kullanarak şahsımı karalamaya çalışan ve hakaret eden kişileri dava edeceğimi belirtmek isterim. Kamuoyuna duyurulur ”ifadelerine yer vermişti.

Kocaelisporlu Kaya’nın yaptığı açıklamayı kabullenmeyen CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı ise Kaya’nın görevinden alınmasını söylemişti. CHP’li Yıldızlının bu söylemleri sonrasında Harun Kaya’ya MHP cephesinden destek geldi.

MHP Kocaeli İl Başkanvekili Murat Nuri Demirbaş yaptığı açıklamada,” Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü terörist partisi HDP ile işbirliği yaparak mı savunuyorsunuz ”diyerek Harun Kaya'ya destek çıktı.

 

İşte MHP Kocaeli İl Başkanvekili Murat Nuri Demirbaş'ın yaptığı o açıklama;

"CHP Kocaeli İl Başkanı, Kocaelispor Başkan Vekili Harun KAYA'nın  sosyal medyada beğendiği iddia edilen paylaşımları benimle ilgisi yok demesine rağmen fütürsuzca saldırmaya devam ediyor.

Atatürk hepimizin ortak sevdası, milli mücadelenin eşsiz komutanıdır. Ama Chp İl Başkanına sormak gerekiyor: Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü terörist partisi HDP ile işbirliği yaparak mı savunuyorsunuz?

 Atatürk’e “Kefere Kemal” diyenleri Genel Başkan Yardımcısı, teröristlere ağıt yakan ama söz konusu Atatürk olunca “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” gibi bir sloganı doğru bulmuyorum. Militer bir dil” diyenleri il başkanı yapan, Atatürk’ü “Dersim katliamcısı” ilan edenleri milletvekili yapan Kemal Kılıçdaroğlu’nun en büyük hedefi Atatürk’ün her şeyini CHP’den tamamen silmektir.

Nerde emperyalizm hizmetkârlığı var oraya CHP çadırı kuran Kemal Kılıçdaroğlu, CHP’yi tamamen Atatürksüz hale getirmiştir. Atatürk’ten bir iz dahi bırakmamıştır. Sınırlarımızı, silahını ABD’den alan terör örgütü PKK/YPG kuşatmışken, Türk devletinin sınır ötesi mücadelesini desteklemeyen CHP, bağımsızlığımız ve egemenliğimiz karşısında düşmanın yanında yer alarak bunu tezkere oylamasında açıkça göstermiştir.

Ne Mutlu Türk'üm diyene sözünü gururla söyleyen, Muhtaç olduğumuz kudreti damarlarımızdaki asil kanda aratan, hayattaki yegâne üstünlüğüm Türk olarak doğmamdır diyebilen, Bozkurt aşığı, büyük Türk Milliyetçisi Mustafa Kemal Ülkücüdür. Teröristlerle işbirliği yapan CHP Atatürk maskesini kullanmayı bırakmalıdır"