Vatandaş Özel Gebze Medar Hastanesine ateş püskürdü,"İşi bilmeyen doktorlar, vatandaşı para olarak görüyor"

Gebze'de eşinin rahatsızlığı nedeniyle gittiği Özel Medar Hastanesinde kendilerine karşı sergilenen muameleye ateş püsküren vatandaş, "Hastayı hasta diye değil para olarak görüyorlar"dedi.


Vatandaş Özel Gebze Medar Hastanesine ateş püskürdü,

Gebze'de bulunan Özel Medar Hastanesi ile ilgili şikâyetler bitmek bilmiyor. Geçtiğimiz günlerde yanlış muayeneye ücreti bilgisi vererek vatandaşı mağdur eden hastane ile ilgili bir yeni sorumsuzluk daha eklendi.

Özel Gebze Medar Hastanesine eşinin rahatsızlığı nedeniyle giden bir vatandaş kendilerine yapılan muameleye adeta ateş püskürdü. Hastane personelinin ilgisiz davranışlarından tutun da doktorların küçümseyici konuşmalarına maruz kaldıkları söyleyen Gebzeli vatandaş Özel Gebze Medar Hastanesindeki doktorların işlerinde uzman olmadıklarını ayrıca da hastanenin vatandaşı para olarak gördüklerini söyledi.

İşte o vatandaşın yaptığı açıklamada;

Gebze Medar Hastanesine eşimin rahatsızlığı için gitmiştim. Bankodaki bayanlardan tutun, doktora kadar çok ilgisiz ve küçümseyici konuşuluyor. Tamamen ticarethane olmuştur. Hastayı hasta diye değil para olarak görüyorlar. Doktora eşim emzirdiğini söylediğinde küçümseyerek ve azarlayarak hiçbir bilgi vermeden sadece iki kelime ederek muayenemizi bitirdi. Parasına veya sigorta hakkımda değilim, lakin para olarak görüp işi bilmeyen doktorlar tarafından derdimize derman olmaya çalışıyorlar. Az para çok iş maksadıyla, hastaları para olarak gören bir hastanede. Zaten gitmiyorduk, Medar Gebze Hastanesine bundan sonra bir daha da gitmeyeceğiz