Başkan Sandıkçıoğlu; "Biz büyük bir aileyiz, camiamıza hayırlı olsun"

Amatör futbol liglerinin başlama tarihinin belli olmasıyla birlikte amatör kulüplerde hareketlilik başladı.


Başkan Sandıkçıoğlu;

 Amatör futbol liglerinin 1.5 yıllık uzun pandemi arasının ardından yeniden başlayacak olması üzerine futbol kulüplerinde hareketlilik başladı. Yeniden yapılanma kapsamında teknik ekip ve futbolcu kadrolarını oluşturmaya başlayan kulüpler, bir bir sahaya inip yeni sezon futbol sezonuna hazırlanacak.

Yeni sezonla birlikte yapılanmaya giden ilk takımlardan biri Suadiyespor oldu. Amatör Futbolun önemli kulüplerinden biri olan   Kartepe'yi Amatör Süper Lig'de temsil eden Suadiyespor'da kulüp başkanı Serbülent Dursun Sandıkçıoğlu, yeni sezona güçlü girmek adına imzaları attı.  Antrenörlük görevi için Sedat Topçu ile anlaşmaya varan Suadiyespor Kulübü, 21 futbolcuyla da imzaları attı.

"YENİ SEZONDA BAŞARILI OLACAĞIZ"

Başkan Sandıkçıoğlu, kulüp olarak genç teknik ekip kadrosuna güvenlerinin tam olduğunu belirterek, “Pandemi nedeniyle ara verdiğimiz futbola yeniden geri dönüyoruz. 1.5 yıl uzun bir boşluk oldu. Kulüp olarak yeniden yapılanma içine girdik. Teknik ekibimizi oluşturduk. Sedat Topçu Kocaeli'nin tanıdığı ve başarılı bir hocamız. Oluşturacağımız takımla yeni sezonda hep beraber başarılı olacağız. Artık kolları sıvama zamanı geldi. Kendimizi göstereceğiz. Suadiyespor ligde ses getirecek. Hedefe oynayan bir takım oluşturacağız” dedi.

İşte Suadiyespor'a imza atan futbolcular;

HALİL ÜNLÜBAŞ, 

SELMAN ŞAHİN, 

AYKUT ŞAHIN, 

FURKAN AKBAL, 

ERCAN ÖZBAY. 

ÖMER FARUK TOP

ŞAKİR CUKDAR

BARIŞ İNCE

BURAK SEZGİN

İSMAİL EJDEROĞLU

YUSUF ÖZDOĞAN

MEHMET BOZDAĞ

TUNAHAN KAMIŞ

SELİM ERDEM KAR

TALHA ÖNES

AHMET ALİŞ

EMİR GÖRMEZ

ENES TOPÇU

EREN SEZGİN

BERAT TOPÇU

OĞUZHAN TOP