"Şu salonun coşkusu için her şeyi yaparlardı"

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın yaptığı konuşmada AK Parti’li gençlerin tezahüretleri üzerinden muhalefete yüklenerek salonun coşkusu için her şeyi yapacaklarını söyledi


AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı’nın 107. Danışma Kurulu Toplantısı bugün Uluslararası Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. Kurul’da konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın şu ifadeleri kullandı: “Bizler büyük bir davanın neferleriyiz. Daha adil bir dünya mümkün diyen bir liderimiz var. Bizim davamız ne post davasıdır ne taht davasıdır. Bizim davamız nizamı alem davasıdır. Kocaeli teşkilatları bu davanın en güçlü teşkilatları olmuştur.

 

“BOYNUNUZU BÜKMEYECEĞİZ”
Evvela gençlerimiz başta olmak üzere kadınlarımız teşkilatın gururu olmuştur. Bizler Ak belediyeciliğe yaraşır 7 gün 24 saat esasıyla çalışıyor sahada dolaşıyoruz. Zaman geliyor yaptıklarımızı anlatamıyoruz. Onlar gibi heykel için 3 genel başkan çağırmıyoruz. Sadece şu salonun coşkusu için her şeylerini verirlerdi. Sizin boynunuzu bükmeyeceğiz. Hepinizden Allah razı olsun.”