AK Çayırova basınla buluştu!

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay 1 yıllık görev sürecindeki çalışmalarını basınla paylaştı.


AK Çayırova basınla buluştu!

Günay’ın toplantısına Başkanı Bünyamin Çiftçi, Kadın Kolları Başkanı Seyhan Dönmez, Gençlik Kolları Başkanı Murat Güveren ve ilçe yöneticileri de katıldı.

 

1 YILDA 3 BİN ÜYE
Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ile 25  yıllık dostluğunun olduğunu söyleyen Servet Günay, “Burada tek amacımız partimize 2023 yılında daha güçlü bir şekilde seçimi kazandırıp, mevcut oyumuzun üzerine çıkmak. Bu süreçte 3 binden fazla üye yaptık. Şu anda 25 bin üyemiz var ve Çayırova’nın seçmen sayısı 80 bin. Üye sayısında partimizin, Türkiye ortalamasının üzerindeyiz. Yapılması gereken yatırımları yapmak zorundayız. Bizim başka partiler gibi başka amacımız, farklı düşüncelerimiz yok. Başkanımızla oturup değerlendirmeler yapıyoruz. Başkanlar müzakere yaparken ortak karara varıyorlarsa burada kazanç vardır. Belediye Başkanımız benim 25 yıllık dostum, ailecek görüştüğüm arkadaşım. Hepimiz insanız, herkes hatalar yapabilir, biz bu durumlarda istişare yapıyoruz. İlçeye faydası olan işlere de tamam diyoruz.”diye konuştu.


GÜNAY,"ÇAYIROVA İÇİN BÜYÜK MÜCADELELER VERDİK"


Çayırova’nın Belde olduğu dönemlerde Başkanlık yaptığını, Bünyamin Çiftçi’nin de Belde Başkan yardımcısı olduğunu hatırlatan Günay, o dönem Çayırova’nın İlçe olması için büyük mücadeleler verdiklerine söyleyerek, “İlçe olmak için çok mücadele ettik. Zaman zaman partimizi karşımıza aldık. Büyüklerimizden bu yüzden yeri geldi çok tokat ve darbe yedik. Ancak Belediyelerimiz bu süreçte Çayırova’ya büyük hizmetler yaptı”dedi.


 

ÇİFTÇİ "KRONİKLEŞMİŞ SORUNLARI ÇÖZDÜK"


İlçe Başkanı Servet Günay’ın ardından açıklamalarda bulunan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi,”Hastane projesiyle ilgili, temelin atılması halinde kendisine plaket takdim edeceğini ifade eden Muhalefetten plaketi beklediğini ima eden Çiftçi, “Hastane ihalesi yapınca birileri karalar bağladı. ‘İnşaat başlasın plaket vereceğiz’ dediler, bekliyoruz ne zaman verecekler?Aldatan ve aldanan olmayacağız şiarıyla yola çıktı. Kronikleşmiş sorunları çözdük. Çayırova’nın ilçe vasfı kazanmasına engel konularına çözüm bulduk. Bunlardan biri Hastaneydi ve çalışmalar başladı. en kısa zamanda Kent Meydanı projesinin ihalesi yapılacak ve son aşamaya gelindi. Küçük Sanayi sitesi yapımında baktık ki süreç uzayacak ve kendimizce çare aradık. 30 dönüm arsa satın aldık bu amaç için. Yıl sonuna kadar da Küçük Sanayi sitesi ihalesini yapmış olacağız”ifadelerine yer verdi.